delly -> RE: Strije u trudnoci (14.6.2009 18:25:59)
|
neznam kad si rodila [sm=zmeden.gif] rekla si da dio iznad reza "visi" jel nosis steznjak ??? za celulit i ja sam ga dobil malo po nogama sad sam 35 sedmica ,to mozes rijesiti treniranjem,kremama,i masazom,i pij puno vode, za strije probaj ovu kremu kazu da djeluje nakon 10 dana odma se vide rezultati ,a nesmije se koristiti u trudnoci... ja sam 35 sedmica i imam malo po bokovima ali su one crvene kratke ,imam koju na pocetku nogu [sm=smiley36.gif]isto kratke a sta je zanimljivo po danu ih nema a navecer kad se koza umori dodu [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] po stomaku nema...sto neznaci da ih necu dobiti [sm=smiley13.gif] koristim afroditinu kremu protiv strija i maslinovo ulje( kupuje mi mama u hr pa posalje) ovdje ti nemam neki izbor za te kremicke [sm=jezicek.gif] uzela u body shopu coocoa butter i platila 259 kruna i onako dobar je,ali nije masan kao afrodita..pa nastavicu se mazati i kasnije...samo da mi sstomak nepopuca.. jel imam pomoc za ove crvene male sto su mi dosle?? hocel se viditi kasnije?? kao sto rekoh po danu ih nema,pojave se navecer kad mi je koza "umorna" [sm=zmeden.gif] help!
|
|
|
|