I love youu
|
IZVORNA PORUKA: I love youu IZVORNA PORUKA: Arminaa IZVORNA PORUKA: I love youu IZVORNA PORUKA: Arminaa IZVORNA PORUKA: I love youu IZVORNA PORUKA: Arminaa Ja sam se do 6. mjeseca mazala Saljicevim melemom za strije i bila sam prezadovoljna. Tada sam, cisto radi promjene, uzela HIPP puter za mame i otada se kunem u njega. Ne da je dobar, stvarno je predobar, izdasan je, lako se razmazuje i jos brze upija, ne ostaje nista na odjeci. Nemam namjeru vise mijenjati, to je to! Ja sam 5.mj i sve do sad se isto mazem Saljicevim melemom, ok mi je.A koliko je taj puter od HIPP-a i gdje si ga kupila?Koliko se puta na dan mazes?Ja jednom i to navece poslije tusiranja. Kupila sam ga u DM-u i košta skoro 17 KM, 16,80 da budem preciznija. Buduci da sam lijena po pitanju mazanja, mazem se svaki drugi dan, nekad i treci, ali hvala Bogu nemam nijednu striju, bar za sada. Ono sto sam primijetila jeste da iako se mazem svaku drugu ili trecu noc, a tusiram 2 puta dnevno, koza je masna i glatka, osjeti se da puter jos drzi, tako da kazem, vjerovatno zbog toga se i ne mazem svaki dan. Kad sam koristila Saljicev melem, mazala sam se svaki dan, bez obzira sto mi je bilo mrsko, a sad sa ovim puterom, hvala Bogu, ne moram Isla sam do Dm-a i vidjela sam pise maslac protiv strija od Hipp-a, kosta 16,60.Velika kutija je pakovanje.Jel to to?Nisam smjela da kupim, da se ne zeznem. Jeste, to je taj, bas sam danas kupila jos jednu kutiju, 16,60 KM. Hvalaaaa hvalaaaaa, danas ili sutra idem ga kupiti :)))) pa se onda mazuckati,hehe. Kupila sam je danas,divna je,uh kako pepo mirise,ima da se sva izmazuckam sa njom,hehe.Povelika je ona kutija,imam osjecaj da ce mi duuugo trajati:)))))
|