Malenaoduvijek -> RE: Kako odgoditi menstruaciju zbog operativnoh zahvata (29.6.2011 14:08:10)
|
IZVORNA PORUKA: veeseelaa IZVORNA PORUKA: MALA1994 IZVORNA PORUKA: veeseelaa IZVORNA PORUKA: koka i po posavjetuj se sa ginekologom i ne uzimaj nista na svoju ruku a ovo što je taurus pisala i Ilha? jel to ok? inače zdrava sam, redovni ciklusi vesela kao sto ti vec napisa koka nista ne uzimaj na svoju ruku, posebno ako si pusac i ako nisi kontrolisala ks u posljednje vrijeme, hormoni su hormoni pa mene toga i strah, kontam da nešto ne zeznem, mada ponavljam zdrava sam, odnosno neznam da mi šta fali [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image] ne mozes ti nikada biti sto posto sigurna da ce ti goditi tbl i kada uradis nalaze.trombocite i dr parametre vezane za zgrusavanje krvi i papa test, ali to se sve radi kod normalne kontracepcije, a hormone meni nisu radile ali sam bila mladja tada pa mozda zbog toga. ti bilo koje tbl za kontracepciju da uzmes pomjerices krvarenje ali vecina njih se uzima prvi dan krvarenja, a za ove gore sto su spominjale zenice ne znam ja bih se ipak posavjetovala sa nekim ako vec treba recept uradis krvnu sliku, t
|
|
|
|