RE: Kreme, kremice... (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Ljepota i moda

Poruka

sarisari -> RE: Kreme, kremice... (15.2.2012 14:03:13)

probala sam razne kreme, i od prilike sve mi isto pašu niti sa jednom nisam primjetila da mi nesto specijalno ne odgovaraju ili odgovaraju u posljednej vrije su to dnevna i nocna krema iz Oriflame za suhu kozu i inace za njegu koze sve njihovo kupujem, pa je li ima neko od zenica narocito onih koje ne rade da bi zeljele zaraditi novac da se jave da ih uclanim naravno mogu svi koji zele, besplatno je i nicim niste vezani ( radite koliko hocete i kada hocete ): "izgledaj lijepo,zaradi novac i zabavi se", i zaista se moze zaraditi, ja pored posla radim i kao konsultant Oriflamea

damma -> RE: Kreme, kremice... (15.2.2012 15:01:45)

u zadnje vrijeme koristim doliva krema dnevnu a garnier nocnu. zadovoljna sam.

Amela86 -> RE: Kreme, kremice... (11.9.2012 18:36:35)

Zdravo. Iako je tema malo zastarila nadam se da ce se neko javiti. Ako ima neka zena da radi za avon voljela bih da mi objasni malo proceduru ,tj. koje su moje obaveze,ulaganja itd. i naravno ima li od toga profita i kolko ? Da li je to neka fiksna cifra ili se radi za procenat ili nesto trece. Danas sam dobila ponudu da se uclanim pa me zanima isplati li se. Eto ako neko zna a nije mu dosadno .bila bih zahvalna da me malo "uputi" .
[sm=smiley1.gif]

bambi7 -> RE: Kreme, kremice... (11.9.2012 18:45:04)

Radim ja i meni je ok! Radis na procenat, u zavisnosti od toga kolika ti je narudzba. Imas pogodnosti kao clan popuste i poklone. to ti je sve trebala objasniti osoba koja ti je ponudila clanstvo.
Ja sam recimo presla na njihove kupke,sampone, baby program koji mi je super, kreme i kozmetiku uopste. za te stvari bi inace isla u DM, i sa popustom sve me mazalice dodju jeftinije.
potrefi se nekad da imam dobru narudzbu i sve sto narucim za sebe me izadje dzabe.
Pitaj na pp ako te jos nesto zanima!

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]