Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi
MasAllah, MasAllah bebare Čestitke tebi i TM, želimo ti brz oporavak a vejikom dječaku žejimo sve najbolje
Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila. Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede. Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.
Hvala svima na na lijepim željama . Ja nisam uspjela ranije da se javim, još se nisam u potpunosti oporavila. porod kao porod nije bio težak, svega1sat 20 minuta, od prvih bolova do poroda, mislim da je to vrlo brzo. Ali etooporavak kod mene malo ide sporije. Ali svaki dn je sve bolje. Momčina je hvala Bogu dobar i fino napreduje, a i ja sam iz dana u dan sve bolja. Još uvjek ne mogu sjediti, ali proći i to. porođajnu priču pišem čim mognem sjesti. Pusa i pozdrav za sve