manfri -> RE: Folna kiselina i prenatal (24.4.2013 17:51:20)
|
IZVORNA PORUKA: tratinčicaa IZVORNA PORUKA: manfri Mene je Folacin u prvoj trudnoci ubijao , ali doslovno , ubijale me mucnine odmah nakon stto ga popijem [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif], poslije sam presla na Prenatal Natural welth i sve OK . Sad sam na pocetku trudnoce uzela folnu kiselinu isto Natural welth i super sam je podnijela , sad smo vec presli ponovno na Prenatal s tim da uz to sam kupila i njihovu Omegu Natal da pijem , razmisljala sam i o Orthomol natal ali mi je preskup 100 KM samo za mjesec dana [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] je za moje finansije mnogo , Prenatal i omega ova me zajedno dođu oko 57 KM i budu mi 2 mjeseca tak da mi se to vise isplati Kod mene je prenatal od Natural welth-a....pa 100 tableta= više od 3 mj. i dosta mi, ako i to ispijem. Prvom trudnoćom nisam nikad ništa popila, pa rodila momka, a sad nešto izmišljaju...ne znam, nisam pametna više. Ali čula sam i da debljaju, e ako do toga dođe, a ja i ovako mašallah [sm=smiley36.gif] neće ići! A-aaaaaa [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Ima da ga šutiram brzinom rakete [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Ista sam ti po pitanju tezine [sm=smiley13.gif] Lakse me je preskociti nego zaobici [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ali sad obzirom da nosim [sm=duda.gif][sm=duda.gif] za prvih 22 sedmice sam se udebljala samo 8,5 kg sto je mnooogo manje nego s prvim malcem (bila sam ko balon ali doslovno na porod otisla sa 22 kg viska jer su mi svi mozak probili "jedi za dvoje " ) sad jedem samo kad i ako sam gfladna i mogu ti reci da se bolje osjecam , tako da nisam sigurna u to da Prenatal deblja[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] jedino sto znam 100 % da ako ti je zeljezo slabo jedes vise e sad ??? Ma da je nama aBd donijeti nasu djecu zivu i zdravu na svijet pa onda idemo u bitku sa kg[sm=bravo.gif] a u medjuvremenu paziti sta klopamo [sm=smiley1.gif] Bebice gdje ima kupiti taj Pregnital i ko ga proizvodi nesto mi se sve pobrkalo ??? Da i to probam
|
|
|
|