Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Drage moje ,03.05.2010.nakon dugog i zeljnog iscekivanja na svijet je dosao moj zlato,moj sin Nedim tezak 3790 gr a dugacak 52 cm. Taj momenat kad sam ga ugledala ostati ce zauvijek u mojoj glavi,jer zaista je to nesto predivno ,nesto sto covjek treba zaista da dozivi. Velika pusica svima od mene i od malenog bucke
< Poruku je uredio Dalia23 -- 14.5.2010 13:35:04 >