Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Marama ili sal kao modni detalj 12.5.2010 22:10:02
Hanady RR
SMAKEN ÄR SOM BAKEN
IZVORNA PORUKA: Ilhana RR
hoce bona ja ti dva puta uredjivala da se vidi al ti pokvaris :P
pa ja nevidim ...oj majko mila šta je ovo večeras
RE: Marama ili sal kao modni detalj 12.5.2010 22:12:16
Hanady RR
ma ovo se zakuha pravo...ilhana draga ne uređuj moje poruke...dovoljno su konfuzne i do mene same
RE: Marama ili sal kao modni detalj 13.5.2010 8:49:28
Nedi
Naprosto sam luda za njima...sad sam se navalila na jednu crnu pašminu. Ljeti pokrijem bretelice posebno naveče kad malo zapuše. Crno odijelo - zelena košulja, zelena ešarpa ; bijela košulja, bijela ešarpa... ili one male što se vežu oko vrata....Da sam kod kuće sad bih uslikala svoju skromnu kolekciju
RE: Marama ili sal kao modni detalj 13.5.2010 8:56:57
lilith
gje me nadjoste sa temom...bolesna sam za maramama i salovima...imam ih sigurno sedamdeset
Tri najneobicnije rijeci Kada izgovaram rijec Buducnost, prvi slog već odlazi u proslost. Kada izgovaram rijec Tišina, narusavam je. Kada izgovaram rijec Nista, stvaram nesto sto se ne smjesta u bilo kakvo nepostojanje.