|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Stilski savjeti
10.6.2012 19:20:14   
bellla
hahahaa,ma mislim da pretjerujes sa bicepsima
ako se odlucis za sal, i ovu pletenicu,kontam da bi ti lijepo stajale neke lijepe nausnice,malo vece,posto ces imati podignutu kosu,pa ce se lijepo vidjeti
u tom slucaju ja bih izostavila svaki drugi nakit,znaci samo nausnice,mozda neka tanja narukvica
a ako odlucis ogrlicu,onda nikakve nausniceuser posted image

Be happy,it drives people crazy!

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 751
10.6.2012 19:21:00   
zvončica

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

e nuto ove dvije

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/182844_250608948377316_1111458853_n.jpg

golemo

Prestrasnoooo user posted image

Volim sve sto vole mladi :D

Neposredna veza do poruke: 752
10.6.2012 19:28:45   
bananica

IZVORNA PORUKA: Galicia

Vidi ovo. Haljina ubija.

http://www.google.com/imgres?um=1&hl=en&sa=N&biw=1366&bih=626&tbm=isch&tbnid=YQkuvLDSpiBYRM:&imgrefurl=http://shop.nordstrom.com/s/js-collections-ruffle-stripe-mesh-sheath-dress-bolero/3001558%3Forigin%3Dcategory&docid=rLfZzduKvRAS4M&imgurl=http://g-lvl3.nordstromimage.com/imagegallery/store/product/Large/8/_6157068.jpg&w=350&h=537&ei=adXUT_zMBsWM6QHbydW4Aw&zoom=1&iact=hc&vpx=984&vpy=229&dur=3198&hovh=278&hovw=181&tx=116&ty=184&sig=108057275087662870610&page=3&tbnh=132&tbnw=85&start=62&ndsp=36&ved=1t:429,r:16,s:62,i:321

predobro, sad bi meni mama rekla s materijalom ćete izać 20 KM user posted image

moja mama šije meni i snahi haljine uglavnom, al treba se ranije najaviti user posted image
ona šije samo kad je raspoložena za šivanje
snahi je već za svadbu koju pominjem sašila divnu haljinu

woww krasna je

meni ne bi stajalauser posted image

Neposredna veza do poruke: 753
10.6.2012 19:46:43   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: bellla

hahahaa,ma mislim da pretjerujes sa bicepsima
ako se odlucis za sal, i ovu pletenicu,kontam da bi ti lijepo stajale neke lijepe nausnice,malo vece,posto ces imati podignutu kosu,pa ce se lijepo vidjeti
u tom slucaju ja bih izostavila svaki drugi nakit,znaci samo nausnice,mozda neka tanja narukvica
a ako odlucis ogrlicu,onda nikakve nausniceuser posted image

user posted image

bella ne pretjerujem sa bicepsima, ko da sam pošla nekog da bijem kad obučem maicu kimono rukava user posted image baš smo se sinoć ja i mm smijali , rekoh ja sam ti tjelohranitelj user posted image

woww krasna je

meni ne bi stajalauser posted image

a zašto ti ne bi stajala, ti baš imaš lijepu liniju
meni bi u najmanju ruku čudno stajala user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu bellla)
Neposredna veza do poruke: 754
10.6.2012 20:15:28   
pocahontas
vesel,a bolero onda prvi crni ili posljednji mozda jos bolje sa malo produzenim rukavima da ti vizalno izduzi rukeuser posted image

Bilježim se sa štovanjem

Neposredna veza do poruke: 755
10.6.2012 20:17:38   
veeseelaa
e da.... ovaj zadnji red, drugi.. je prelijep al bi samo dobila na obimu u rukama

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 756
10.6.2012 21:23:04   
Anoniman

Apotekarko, nemoj samo staviti i nausnice i ogrlicu i narukvicu, izgledaces ko bozicna jelka. Mozda samo neke nausnice duge, da blago vire, ali nista ogromno. Razlog je zato sto je haljina tako lijepe i zracne boje, ne treba ti nista vise da se istices. A Visnja ti je vec rekla, da si prelijepa sama od sebe i ne trebas se vise kititi. Ja uvijek idem pod parolom "Manje je vise".

Slazem se. Ja ne volim nausnice upadljive, ne volim ni lancice...Sta volim, to su one ogromne upadljive narukvise, najcesce od bizuterije...da razbiju ili naglase stajling.
Lijepa si, kosa ti je lijepa, kovrdzava i bice pustena, haljina efetkna...ja ne bih nista, mozda samo neku jaku narukvicu.

(odgovor članu Galicia)
  Neposredna veza do poruke: 757
10.6.2012 22:30:55   
DM
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

Apotekarko, nemoj samo staviti i nausnice i ogrlicu i narukvicu, izgledaces ko bozicna jelka. Mozda samo neke nausnice duge, da blago vire, ali nista ogromno. Razlog je zato sto je haljina tako lijepe i zracne boje, ne treba ti nista vise da se istices. A Visnja ti je vec rekla, da si prelijepa sama od sebe i ne trebas se vise kititi. Ja uvijek idem pod parolom "Manje je vise".

Slazem se. Ja ne volim nausnice upadljive, ne volim ni lancice...Sta volim, to su one ogromne upadljive narukvise, najcesce od bizuterije...da razbiju ili naglase stajling.
Lijepa si, kosa ti je lijepa, kovrdzava i bice pustena, haljina efetkna...ja ne bih nista, mozda samo neku jaku narukvicu.

Možda zelenu(mislim ciklama i zelena idu zajedno-kmplementaran su par)-samo da li će ići uz sandale/cipele i torbicuuser posted image

< Poruku je uredio doublemum -- 10.6.2012 22:31:17 >

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 758
10.6.2012 22:39:06   
myb@by
Apotekarko ja bih stavila naušnice na ovu kombinaciju.
Vesela ja glasam za šal umjesto bolera user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 759
11.6.2012 1:23:01   
Hanady RR
Apotekrko smao jedne naušnice bih ja dodala i ništa više...
mogu biti viseće...čak boja srebro ili zalto u zavisnotiod sandala i tašne i detalja u tim nojama na njima...
nemoj više ništa...haljina ima kroj dobar i efektnu boju sve dodavanje uz nju bilo bi previše...
a ahljina je krasna...gledah u waikikju onu koju si nam opisalauser posted image

vesela...
ja glasam za baolero...mene šalovi nanerviraju...nisma na druženjima dvrnea marija a iz istoga razloga nosim bolera ...imama jake ruke i svka moja haljina bolje izgleda sa njimuser posted image na meni ...
elem treći red , drugi bolero...
efektan...imama isti bijeli i crni...kratki rukav...
međutimmmmmmm...boja ...crno precrno je...sivo možda bolji izbor aliiiiiii materijal...čini mi s ehaljina je plišuser posted image ...pa trebaš povesti računa o materijalu bolera.
pletenica...ja ih ne volim ...ni na slikama...nisma fakat ljubitelj pletenice ni u kom obliku to me podjeća na one mladee sa rusim kosama...
no ovako na slici to izgleda zanimljivo...
sad kako bit o izvela ne znam...al nemoj da ispadne ona zalizana riblja kost...posebno jer imaš dugu kosu dole ćeš baš na kraju imat pletenicu...
neki dobar frizer garant će znat to složiti opuštenije kao na slici što je...
nakit...naušnice samo...ako ide bolero kratki rukav možeš dodati i neku narukvicu al tanku il satić moćan a decentan...
ogrlica ne treba...uz ovaj materijal haljine suvušna mi je...
a posebno ako se odlučiš za ovaj bolero drugi treći red...ogrlica višak ono baš...

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 760
11.6.2012 8:34:57   
veeseelaa
aj mislite da ne ide crni bolero na sivu haljinu?
pa kako ću utrefiti istu nijansu sive, još haljina je plišuser posted image aaaaauuu

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 761
11.6.2012 8:37:42   
veeseelaa
ja opet kontam da ljudi ne primjećuju toliko sve detalje, mislim ta neće me sad niko analizirati
mislim ako malo zglajzam user posted image no bitno je da ne bude previše user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 762
11.6.2012 8:51:48   
pocahontas

pa kako ću utrefiti istu nijansu sive, još haljina je plišuser posted image aaaaauuu

ja ti to nista ne bih znal reći dok ne vidim..
nego, hajde ti to sve obuci na sebe i uslikaj i stavi, pa da ti kažem user posted image

Bilježim se sa štovanjem

Neposredna veza do poruke: 763
11.6.2012 9:43:11   
Skvo RR
Ja bi vesela mamu zamolila da ti sasije
ovu

http://www.24sata.hr/image/cameron-diaz-370_x_580-20110728-20110714160719-741a083c8bd401bf41ff5d12ea989578.jpg
user posted image

< Poruku je uredio Skvo RR -- 11.6.2012 10:01:20 >

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

Neposredna veza do poruke: 764
11.6.2012 9:45:41   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: pocahontas

ja ti to nista ne bih znal reći dok ne vidim..
nego, hajde ti to sve obuci na sebe i uslikaj i stavi, pa da ti kažem user posted image

pa tako i ja mislim, sve dok ne obučem na sebe nemam pojma kako će to izgledati
a hajd sad sašij bolero a kad ga nataknem uz haljinu nidje veze bude user posted image a imam desetak dana do svadbe user posted image
ma ajde biće to dobro

Skvo super haljina, crveno baš volim al se nikako ne usudim isto obući, kontam biću preprimjećena
No nije sad da ne volim biti primjećena al ne previše user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 765
11.6.2012 9:49:45   
pocahontas

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Ja bi vesela mamu zamolila da ti sasije
ovu

http://www.24sata.hr/image/cameron-diaz-370_x_580-20110728-20110714160719-741a083c8bd401bf41ff5d12ea989578.jpg

user posted image

slažem se...haljina gori i nije preprovokativna, nego baš taman lijepa i taman sexy i taman kulturna...
mislim da bi ti bas lijepo stajala..ti crnka, i ne bi bila preprimjećena već taman dobra koliko treba user posted image
i ne bih nista od nakita, mozda samo dobar sat neku decentnu torbicu i sandalice..bez previše điđa miđa user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 766
11.6.2012 9:52:46   
veeseelaa
nemojte me sad ložiti da mijenjam cijeli stajling user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 767
11.6.2012 9:56:14   
Skvo RR
A sto ces biti primjecena..na kraju sta je lose u tome...user posted image ..moje najdraze haljine su u jakim bojama... user posted image

Neposredna veza do poruke: 768
11.6.2012 9:57:42   
veeseelaa
ma nezgodno mi zbog muža user posted image user posted image user posted image
on se odmah uzjoguni  user posted image user posted image user posted image
i počne da viče kako je atmosfera nidje veze user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 769
11.6.2012 9:58:34   
Skvo RR

ma nezgodno mi zbog muža [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image]user posted image user posted image
on se odmah uzjoguni  user posted image user posted image user posted image
i počne da viče kako je atmosfera nidje veze user posted image user posted image

Hahhaha..ma ja....user posted image

Neposredna veza do poruke: 770
11.6.2012 9:58:55   
Hanady RR
ja ne vidim haljinu koju je skvo stavilauser posted image
al nema veze...
ma ide crno...nego kontam kad je haljinka već siva i pliš hoće li ti materijal boera biti uz nju fin...
a i kad je već siva nije crna reko da on ne uzme njenu lijepu boju pa te ne ucrni bezvze bez potrebe...

ma sašij klasičnu haljinu na bretele ko ovu kratku...hej imaš li onog materijala što je mama šila kostim...od svjetlije boje haljinu a atmnije bolero ovakav...uh ...ja bih rado jednu takvu kombinacijuuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 771
11.6.2012 10:02:56   
veeseelaa
.hej imaš li onog materijala što je mama šila kostim...

koji kostim?

inače materijal uvijek kupim knap za odredjeni odjevni predmet koji šijem user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 772
11.6.2012 10:06:58   
Hanady RR

.hej imaš li onog materijala što je mama šila kostim...

koji kostim?

inače materijal uvijek kupim knap za odredjeni odjevni predmet koji šijem user posted image

ama kleopatre...ona oker-zlatna i obrub smeđi...materijal lagan porzračan...i stavrno lijepa kombinacija boja...

ma ne treba ti puno za haljinku ovoga kroja...a mama ti super šije...ja bih jednu sašila ...mami je to dan posla u jednostavnom krojuuser posted image

malo me onaj materijal pliš plaši uz kombinaciju sa bolerom nekog drugog materijala...strah me kako bi s euklipilo kad s eobuče...
al zato bi šal prouzračan pa i crni sa eventulano nekim srebrenimmali detaljem legao mnogo jednostavnije i sigurnije na nju...

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 773
11.6.2012 10:09:37   
Alma_27
vesela, super izgledas! user posted image
ja bih stavila neki sal. a sto se tice nakiita, mogu neke velike nausnice ili dobra ogrlica. da, sal ne mora biti samo prebacen preko ramena nego ga mozes nekako fino i svezati.joj, sad ne znam kako ali mislim da bi dobro izgledalo :)

a sto se tice ciklama haljine u kombinaciji sa crnim, odmah mi je na pamet pao ovaj spot. naravno bez crnih carapa sa halterima po ovoj vrucini user posted image
nakit na rukama i male nausnice

http://www.youtube.com/watch?v=MbtajuiuLMU

Neposredna veza do poruke: 774
11.6.2012 10:10:09   
veeseelaa
u pravu si Hanady, da Bog da da mogu naći materijal za bolero koji bi pasao uz haljinu

Hvala Alma

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *