Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Vidi ove dvije budne, hajd nisam jedina nocna ptica
milenium, ti ovo dijete stavila samo da ispostujes naziv teme, nista se ne vidi . Svejedno, slika je ekstra
ma ja sam ovu sliku stavila jer sam skontala da smo mi željni gledanja muževa a ne beba a slika mog malog ima na sto mjesta na temi ''slike naših beba''
reallove tata je pravo dsobar sto jeste jeste a emina je suvisno da komentarisem dusa jedna :))))) slatka .
Porod Sulty
Za one mame koje su rodile prirodno, a ne uz pomoc indukcije, kad ste rodili svoje prvo dijete? I da li preporucujete cekanje na prirodan porod bez indukcije?
prije termina (53%) na termin (17%) u roku od 7 dana nakon termina (14%) od 7 do 10 dana nakon termina (8%) od 10 do 14 dana nakon termina (5%) od 14 dana pa nadalje nakon termina (3%)
Broj svih glasova: 118
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!