M kao Mama -> RE: "HITNA POMOC" NE DOLAZI HITNIM SLUCAJEVIMA (9.5.2010 22:36:41)
|
IZVORNA PORUKA: Emica_sa Ne branim ih jer ce ovo zvucati kao da ih branim,ali ovo moram reci.Niko ali bas niko od vas ne bi radio onaj posao sto rade oni ljudi za onako mizerne pare,obicni radnik u banci ili telecomu radi na salteru ima vecu platu od tih ljudi.Samo jednu noc da provedete na CUM-u kada dode neki narkoman pocne lupati i razbijati i milion slucajeva za jednu noc,vidjeli biste da to nije bas lako nimalo...Samo cu jos dodati kakva drzava takva i hitna,ljudi jednostavno nece da rade za mizeriju,ali tu je opet kriva drzava,ustvari mi drzave nemamo tako da me ovo nije nimalo iznenadilo...Vise je sve postalo fuj.. udi za onako mizerne pare,obicni radnik u banci ili telecomu radi na salteru ima vecu platu od tih ljudi.Samo jednu noc da provedete na CUM-u kada dode neki narkoman pocne lupati i razbijati i milion slucajeva za jednu noc,vidjeli biste da to nije bas lako nimalo...Samo cu jos dodati kakva drzava takva i hitna,ljudi jednostavno nece da rade za mizeriju,ali tu je opet kriva drzava,ustvari mi drzave nemamo tako da me ovo nije nimalo iznenadilo...Vise je sve postalo fuj.. Ovo zaista nije nikakvo opravdanje, brate ako im se ne radi ima ljudi koji će raditi i za tu mizeriju, draga moja javna je tajna da se za posao u Hitnoj pomoći na mjestu tehničara treba dati 25 hiljada KM. Znači, ipak nije mizerija, ja tamo znam dosta njih koji rade, isto i na Koševu, lijepe oni plate imaju,l šta misliš kako je onim jadnim rudarima koji rade za 300 KM. Malo realnosti9 ne bi bilo na odmet, a da su bezobrazni jesu.
|
|
|
|