RE: Ponosna tetka (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica >> Čestitke

Poruka

ananas_ze -> RE: Ponosna tetka (30.7.2012 2:08:02)

mashaAllah medic[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
da se i ja prijavim :ponosna tetka djevojcice od 4 godine[sm=smiley1.gif]
"VOLIM BITI TETKA!!! ZATO JER TETKA grli kao mama, čuva tajne kao sestra, savjetuje kao prijateljica i sve dopušta kao nana ! "

mamine oci -> RE: Ponosna tetka (30.7.2012 13:54:13)

IZVORNA PORUKA: medic slatki

Cekajuci sehur bradova me divna vijest, tetka po treci put, tetka tri prekrasna djecaka, sjenice oko mog, duse moje mile. Eldar i Enid dobise brata Davuda [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Neka ste mi piladi moja ziva, zdrava i srtna kroz citav zivot inshaAllah, ljubi vas i voli vas brat Fatih i vasa tetka [sm=love.gif][sm=love.gif][sm=love.gif]

iskrene cestitke tetka [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

nanika -> RE: Ponosna tetka (30.7.2012 14:07:13)

medic slatki, iskrene cestitke[sm=bravo.gif]

felix -> RE: Ponosna tetka (30.7.2012 14:14:06)

IZVORNA PORUKA: nanika

medic slatki, iskrene cestitke[sm=bravo.gif]

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

mama21e -> RE: Ponosna tetka (30.7.2012 14:38:37)

Ponosna cetverostruka tetka [sm=smiley1.gif] M 4 godine, A 2.5 godine, H 11 mjeseci i Z 10 mjeseci. Tetkini maleni golpucici [sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif]

medic slatki od srca cestitam na trostrukoj tituli tetke [sm=bravo.gif] da je bebara ziva i zdrava puno godina ako Bog da.

felix -> RE: Ponosna tetka (15.8.2012 14:03:47)

sazna moja seka spol bebe, rece joj dokt. da je moguce zensko eto reko vidi seko nepravde [sm=sad.gif]znaš da sam ja htjela zensko a meni bi muško ee al hajd drago mi je ....

necu više nikad svoje zelje , zeljet a pogotovo naglas i iscekivati to , šta cu kad je to jace od mene
eto lijepa vijest meni , mada na prvu sam malo zastala pa pomislila eh ,što nije meni[sm=smiley36.gif]ja sam taka ja ti njoj sve tak ona se smije ...

abd pišulju ocekujemo u januaru[sm=bravo.gif]

škorpija -> RE: Ponosna tetka (15.8.2012 20:26:38)

hej felix pa i ja postajem tetka, ali početkom februa aBd, moja seki još ne zna je li seka ili braco, ali ja sam već sad ponosna tetka[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

madam x -> RE: Ponosna tetka (18.9.2012 10:48:12)

Postala sam tetka[sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]

prvi put...cujica je[sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif]

Skvo RR -> RE: Ponosna tetka (18.9.2012 10:50:15)

Zinanina iskrene cestitke...[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image]

mayra -> RE: Ponosna tetka (18.9.2012 10:52:11)

Ja bi tako volila postati tetka, al moj brat nece da se zeni [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif]

Honey3 -> RE: Ponosna tetka (18.9.2012 10:55:45)

zinanina cestitam,prelijepo je biti tetka,sve najbolje malenoj cujici [sm=rozica.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]
Nisam ni znala da ocekujete prinovu,kako udjoh na rr,vidim temu,ja mislila tajra[sm=smiley1.gif]

Medić* -> RE: Ponosna tetka (18.9.2012 11:00:18)

Iskrene cestitke, prelijep osjecaj, znam [sm=love.gif][sm=love.gif][sm=bravo.gif]

ziki -> RE: Ponosna tetka (18.9.2012 11:00:27)

Zinanina čestitam, neka je živa i zdrava curica

Blue rose RR -> RE: Ponosna tetka (18.9.2012 11:03:09)

Čestitamo tetka, da je živa i zdrava malena.

Mirkica -> RE: Ponosna tetka (18.9.2012 11:25:59)

zinanina cestitiam [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] od srca neka je malena ziva i zdrava

madam x -> RE: Ponosna tetka (18.9.2012 11:35:09)

Hvala vam drage moje...poslijepodne idemo da vidimo bebu[sm=love.gif][sm=love.gif]

damma -> RE: Ponosna tetka (18.9.2012 11:38:22)

IZVORNA PORUKA: mayra

Ja bi tako volila postati tetka, al moj brat nece da se zeni [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif]

Isti slucaj i kod mene [sm=smiley13.gif]

zinaina cestitam [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]

Hanady RR -> RE: Ponosna tetka (18.9.2012 11:39:15)

IZVORNA PORUKA: zinanina

Postala sam tetka[sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]

prvi put...cujica je[sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif]

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
ćestitam[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

malena27 RR -> RE: Ponosna tetka (18.9.2012 11:41:06)

zinanina cestitam od srca! tetke su zakon!

madam x -> RE: Ponosna tetka (18.9.2012 11:46:56)

IZVORNA PORUKA: zaha

zinanina cestitam,prelijepo je biti tetka,sve najbolje malenoj cujici [sm=rozica.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]
Nisam ni znala da ocekujete prinovu,kako udjoh na rr,vidim temu,ja mislila tajra[sm=smiley1.gif]

Curica se trebala roditi 27.09., malo poranila, to su oni Tajrinoj sestri i mojoj snahi zamjenili termine.[sm=smiley36.gif]

ananas_ze -> RE: Ponosna tetka (30.5.2013 12:52:28)

IZVORNA PORUKA: ananas_ze

"VOLIM BITI TETKA!!! ZATO JER TETKA grli kao mama, čuva tajne kao sestra, savjetuje kao prijateljica i sve dopušta kao nana ! "

od jucer jos jedne djevojcice [sm=metulj.gif] [sm=muca.gif]

lady_bubamara -> RE: Ponosna tetka (30.5.2013 12:56:08)

[sm=bravo.gif] nek je živa i zdrava [sm=smiley1.gif]

tetke su najbolje [sm=bravo.gif]

Medić* -> RE: Ponosna tetka (30.5.2013 12:56:33)

Cetitke tetka [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

MicoTico -> RE: Ponosna tetka (30.5.2013 12:57:01)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za ananas!

Kako bi ja voljela biti tetka......

Crnkica -> RE: Ponosna tetka (30.5.2013 13:11:05)

čestitam tetkice od ponosne tetke 2 dječaka (ljubi ih tetka)[sm=smiley31.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 10 [11] 12   Sljedeća stranica >   >>