marny -> RE: Zanimljivosti!!!! (7.5.2010 12:11:23)
|
JoÅ¡ jedna zanimljivost[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image] u Japanu krvna grupa je Äesta tema svakodnevnih razgovora. Naime, kako prenosi BBC, postoji vjerovanje da krvna grupa odreÄ‘uje karakter te utjeÄe na život, posao i ljubav. Tako se Äak organiziraju sastanci za samce koji traže srodnu duÅ¡u prema krvnoj grupi, recimo za žene koje traže muÅ¡karca sa krvnom grupom A ili AB. Jedna od žena kaže da je imala loÅ¡a iskustva s deÄkom koji je bio grupa B jer je bio jako neorganiziran. Stoga bi sad zaista željela nekog krvne grupe A jer su oni “viÅ¡e na zemljiâ€. Krvna grupa najÄešće se gleda kad se traži partnera. Za ljude koji imaju krvnu grupu A smatra se da se na njih može osloniti te da su požrtvovni, ali rezervirani i skloni brizi. OdluÄni i pouzdani, takvi su ljudi krvne grupe tipa 0. AB su uravnoteženi, logiÄni i pronicljivi, ali takoÄ‘er i distancirani. Kao crna ovca djeluje krvna grupa B - slobodni mislioci, ali sebiÄni. - Na intervjuu za moj prvi posao pitali su me o krvnoj grupi - rekao je jedan muÅ¡karac s krvnom grupom B. - Ispalo je da je direktorici do toga bilo stalo jer je imala loÅ¡a iskustva sa zaposlenikom krvne grupe B. Ipak sam dobio posao, ali je moja krvna grupa joÅ¡ poneki put spominjana na poslu. Pitanja o krvnoj grupi u Japanu su jednako Äesta kao na Zapadu ona o horoskopu. Neki Äak organiziraju radne timove po krvnoj grupi kako bi osigurali harmoniju u uredima. A ljudi koji prvi put nekog susreću skloni su pitati: “Koja je tvoja krvna grupa?†BivÅ¡i premijer Taro Aso Äak je na svoje službene internetske stranice stavio podatak da je krvna grupa A, ali mu to nije pomoglo na izborima.
|
|
|
|