Emica_sa -> RE: Neuropedijatar (14.5.2010 8:14:30)
|
Kao prvo pozdrav,zao mi je sto se to desava,ali kada odes kod doktorice Catibusic ne znam da li ce ti dati ikakvu terapiju ali budi oprezna sa njom jer zena ima neki svoj fazon i nemozes joj nista dokazati,vidjet ces ljubazna je dosta,ali budi na oprezu.Moj sin takode ide kod neuropedijatra i lezala sam a njim u bolnici zbog konvulzija,moguce je da su i kod vas konvulzije nekog oblika,radit ce te EEG,magnet i nalaze sigurno u skorije vrijeme...Ja sam bila svijedok kada sam bila u bolnici kakva je ta zena nerazumna,sa mnom je bila gospoda sa bebom od 6 mijeseci,koji je ispocetka imao rijetko konvulzije,ali te konvulzije nisu bile jake uopce,a onda mu je ona ukljucila terapiju i stanje mu se odmah pogorsalo,mama od bebe joj govori kako smo povecavali terapiju on je sve cesce poceo dobivati napade ona se pravi luda i tjera svoje,a majka od dijeteta je takode doktor i zena se razumije i zna da sa svskom konvulzijom ostecuje mozak i da se moraju zaustaviti,ali ona nije bila bas pristupacna za suradnju,tako budi na oprezu i potrazi drugo misljenje slobodno i nemoj da te zavara njena ljubaznost...Sretno i javi sta je bilo
|
|
|
|