Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
.-..-. `·.·´ nakon 5 IUI i 5 ICSI su došla dva sunašca... ?/ /? "Uspjeti znači prihvatati neuspjeh za neuspjehom ne / \ gubeći entuzijazam"... http://sunasce.blogger.ba/
Ja bih "ekla da sam u mnogim situacijama "ealni "ealista (Rodjena sam u znaku ja"ca, a podzaku bika; oba zemljena znaka), ali nekad sam i optimista koji gleda k"oz "uzicaso
< Poruku je uredio pahuljica farah -- 4.5.2010 15:03:31 >
ja kako kada, a mm vječiti optimista i puno mu je život ljepši ako sam slučajno u crnjaku imam njega, ljubav moju hvala Bogu, nije to često, ali sigurno nisam ni čisti optimista..da u svemu vidim ono dobro...pusa