AAvalon -> RE: Dr. Balić - Tuzla (8.1.2012 16:22:07)
|
Malena, kao prvo da cestitam, ne mogu ti ni objasniti koliko mi je drago radi tvoje trudnoce. Sesti postupak, zeno, pa ti si pravi heroj i borac, i dace Allah robu svome... Znam da je lakse reci nego uciniti, ali pokusaj da se ne sikiras... ja sam isto tako u 7oj nedelji trudnoce ujutro ustala, iz mene pljusnula krv, ja mislila vec gotovo sve ... otplakala... otisla kod doktorice i vidjeli smo maleni plod od 4mm i malo slatko srce kako kuca. Isto sam pocela dobivati progesteron depo injekcije na treci pa onda na peti dan, sve do drugog trimestra, utrogestane, apaurine i buscopane. I imala sam i te grceve kao da cu svaki cas da dobijem, premirala svaki put kad piskim. Moje krvarenje je trajalo oko 20-tak dana, s tim da je na pocetku bilo crveno, kasnije preslo u smedjkasto i na kraju u zuckasto, za sto su mi rekli da je dobro jer se drenira hematom a to zuckasto je proizvod raspada hemoglobina i znaci da je stara krv u pitanju. Molim te, nemoj se sikirati, uzdaj se u dragog Allaha dz.s. i bit ce to u redu, vidjet ces. Evoi Amelic je imala isti problem pa gura dalje inshAllah, sve ok, ja se i porodi 30.12. Elhamdulillah! Znaci i pored hematoma i krvarenja i u mom slucaju kontrakcija, moja mila mala migoljica je miloscu Bozjom uspjela da se izbori, pa ce aBd i tvoja. Ne daj se, uz tebe smo sve!
|
|
|
|