RE: Dr. Balić - Tuzla (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Problemi sa zatrudnjivanjem

Poruka

sanjalica_m -> RE: Dr. Balić - Tuzla (13.12.2011 19:32:19)

Ma ja sam super, vec sam nabavila lijekove za iduci postupak i od sutra sam na kontracepciji [sm=smiley1.gif]
Samo treba biti pozitivan [sm=bravo.gif]

@malena@ -> RE: Dr. Balić - Tuzla (13.12.2011 19:41:27)

nema predaje i nema odustajanja vjera u BOGA i u same sebe ce nam dat sngu za korak dalje i borimo se do kraja. sanjalice drago mi je da si odma krenula dalje navijamo za uspjesnost ovaj put [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

AAvalon -> RE: Dr. Balić - Tuzla (14.12.2011 9:46:43)

sanjalice nasa hrabra, nadam se da ce ti sljedeci postupak donijeti samo radost i srecu i naravno jednu cvatku malu [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/duda.gif[/image]

drago mi je da nisi klonula duhom i predala se, od srca ti zelim sve najbolje [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image]

palma -> RE: Dr. Balić - Tuzla (20.12.2011 21:45:40)

Pozdrav! Imam pitanja ovim koje su prošle ivf kod Balića, koliko se dugo prima stimulacija, i kako se često ide na folikometriju? Zanima me zbog posla, da se mogu organizovati. Npr., ako bih radila ivf u martu kad počinjem sa stimulacijom i pripremama. Da li moram odmah ići na bolovanje itd.

sanjalica_m -> RE: Dr. Balić - Tuzla (21.12.2011 0:03:43)

Ja sam sama sebi davala injekcije u vecernjim satima, a prva folikulometrija mi je bila nakon mozda 10-tak ~12 dana od pocetka injekcija, bio je ponedjeljak. I onda je bila opet iduci ponedjeljak, srijeda, petak i tada se dogovori punkcija koja bude obicno za dva dana. Nakon toga dva tri dana je transfer...
Ja bih ti preporucila da uzmes bolovanje tek nekad prije punkcije ili ako imas dosta putovati onda ovu zadnju sedmicu kada su folikulometrije svaki drugi dan... Inace, termini su oko 6h navecer, pa da znas da se mozes uklopiti s poslom...
Nadam se da sam pomogla, sretno !!! [sm=bravo.gif]

palma -> RE: Dr. Balić - Tuzla (21.12.2011 0:20:03)

Hvala. Pomogla si. Uglavnom ne mora se odmah ići na bolovanje, to me zanimalo, a kasnije bih vidjela šta ću...

@malena@ -> RE: Dr. Balić - Tuzla (26.12.2011 14:48:32)

kod mene opet veliki neuspjeh!
pojavilo mi se roze i smedjkasto jutros to je 10 dan nakon ET.
neznam sta vise da radim ima li iko kakav prijedlog ili sl iskustvo,6 mi je postupak po redu i svaki put istoo [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

Lulu_08 -> RE: Dr. Balić - Tuzla (26.12.2011 18:06:26)

@malena@ jako mi je zao, zaista samo ti mogu poslati veliki zagrljaj podrske, nadam se da ce neka forumasica imati bolji savjet od mene...

zlatnik -> RE: Dr. Balić - Tuzla (30.12.2011 12:21:31)

IZVORNA PORUKA: @malena@

nema predaje i nema odustajanja vjera u BOGA i u same sebe ce nam dat sngu za korak dalje i borimo se do kraja. sanjalice drago mi je da si odma krenula dalje navijamo za uspjesnost ovaj put [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Malena moja ja sam od juce clan foruma ali sam prosla v.t.Citala sam malo o tvom slucaju pa cu ti pisati toliko koliko ja imam iskustva posto je tebi 6 postupak mozda si i upucena u to ali ja nisam nasla da je o tome pisano.Sto se tice tvog krvarenja trebas se javiti dr. Oni daju injekciju za zaustavljanje isto tako se preporucuje strogo mirovanje takva krvarenja se desavaju kod vise plodne trudnoce.Iskreno i od srca ti zelim ovaj put da je uspjesna v.t

@malena@ -> RE: Dr. Balić - Tuzla (30.12.2011 14:04:41)

zlatnik dobro dosla u svijet trudilica.
hvala ti na ohrabrenju mada nema od toga nista nedaju oni injekcije sve dok se ne vidi da li je beta pozitivna i tek onda ako se pokze krvarenje onda daju injekciju.a ovako kazu nastvit sa terapijom i mirovanje znam to svaki put kazu.ma vidjet cu sta bude nemogu pobjec od Bozije volje.

AMELIC -> RE: Dr. Balić - Tuzla (30.12.2011 18:03:27)

@malena@ pa kad trebaš raditi betu mila...zar se nisu bete radile danas[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image] 
Jel prestalo krvarenje?
Ja ti želim puno sreće,i da nas u NG obraduješ sa[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/nosecka.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image]

@malena@ -> RE: Dr. Balić - Tuzla (30.12.2011 20:27:45)

pa nisam ja htjela bili su rekli u cetvrtak a miz mi prva smjena pa nisam mogla pa cu tek u srijedu nesto mi se ovaj put ne zuri [sm=smiley1.gif]

pepika -> RE: Dr. Balić - Tuzla (30.12.2011 20:38:01)

malena jesi radila test ikako? ja navijam da bude [sm=modricrtici.gif][sm=rozacrtici.gif] imam neki predosjecaj[sm=smiley1.gif] sretno draga!!!

@malena@ -> RE: Dr. Balić - Tuzla (30.12.2011 21:17:20)

nisam redila ni test cekat cu betu ona je najpouzdanija...cekam pa da vidim ako nebude do tad [sm=hudicek1.gif] nedo joj bog da dodje uuff

BENU -> RE: Dr. Balić - Tuzla (31.12.2011 11:26:56)

malena jel ti još nisi radila betu

zlatnik -> RE: Dr. Balić - Tuzla (31.12.2011 13:02:20)

Seetna nova i tebi malena i da u novoj bas dozivis srecu.Malena pokusaj uraditi test,ja sam test radila a betu nisam nikada i tes je bio pozitivan a test je bio neki naj obicniji do 5 km pokusaj pa obraduj i sebe i nas za n.g sve jedno betu ces raditi.Lijep pozzzz

@malena@ -> RE: Dr. Balić - Tuzla (31.12.2011 14:02:53)

BENU nisam jos radila betu u cetvrtak mi bilo rano tako da sam ostavila z iducu sedmicu a do tada ili ce se nesto pokazati ili ce beta bit nadam se pozitivna.
ZLATNIK ne usudjujem se uraditi test ipak vise vjerujem beti pa u se strpit a i ne vuce me da uradim uopste.

zlatnik -> RE: Dr. Balić - Tuzla (31.12.2011 14:33:34)

Malena nasa mi vise nestrpljive nego ti,svaka ti cast kad mozes da odolis ja sam 10-i dan nakon transfera morala uraditi test jer su me zvali da uradim betu posto ja .nisam mogla da je uradim u momentu onda su mi rekli da test moram,mogu ti reci da me je bilo strah nisam smjela poglesati u njega onda skupim snage i kazem sebi sta treba biti bice i onda je nastupila radost tako i tebi zelim

@malena@ -> RE: Dr. Balić - Tuzla (31.12.2011 15:07:14)

hvala zlatnik bit ce sta bude DRGI ALLAH odredio on zna najbolje sta je za nas dobro u ovim trenutcima i dat ce kad bude sudjeno ipak se molim najboljem.

BENU -> RE: Dr. Balić - Tuzla (1.1.2012 18:19:47)

malena hrabrice naša,upravu si da će biti onako kako mora,
ti si stvarno zaslužila da ugledaš[sm=rozacrtici.gif]i nadam se da će tako i biti u novoj godini,od srca želim da ti tako bude[sm=smiley1.gif]

@malena@ -> RE: Dr. Balić - Tuzla (1.1.2012 18:48:19)

hvala BENU

ledy blue -> RE: Dr. Balić - Tuzla (2.1.2012 17:45:38)

@malena@ [sm=bravo.gif] svaka ti cast
ti si sinonim za strpljivost ..aBd da tvoje strpljenje bude nagradjeno velikom betom

@malena@ -> RE: Dr. Balić - Tuzla (2.1.2012 22:07:01)

hvla ledy ako bogda

BENU -> RE: Dr. Balić - Tuzla (3.1.2012 14:58:41)

malena pa je li više vrijeme,kad češ nas obradovati[sm=smiley1.gif]

@malena@ -> RE: Dr. Balić - Tuzla (3.1.2012 15:27:19)

sutra je vrijeme za betu tek sutra pocinju sa radom.drhtim sva neznam sta je ovo nista ne jedem-TREMA VELIKA DANAS

Stranica: <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sljedeća stranica >   >>