|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dr. Balić - Tuzla
28.9.2011 13:34:50   
mala75
Sara h, najiskrenije čestitke, i da aBd u četvrtak to i potvrdiš. baš si me obradovalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu AAvalon)
Neposredna veza do poruke: 1276
28.9.2011 15:19:35   
ledy blue
Sarah user posted image user posted image user posted image Cestitam!!! Drago mi je da ste uspjeli...zelim ti laganu trudnocu i da uz Boziju pomoc sve bude kako treba!!!

Ona ne zna zbog cega je bas ona izabrana da bude vojnik te bitke. Ali zna da mora da se bori. Zato, pruzite joj ruku. I podrsku...

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 1277
28.9.2011 16:58:57   
malena ze
Cestitam Sarauser posted image user posted image user posted image

1.ICSI=0 2.ICSI=0

(odgovor članu ledy blue)
Neposredna veza do poruke: 1278
28.9.2011 18:26:42   
Sara h
Hvala vam puno, nadam se da ce se i vama ispuniti zelja. Sutra vadim ponovo betu kod dr. Balica pa vam javim sta teta beta kaze.

(odgovor članu malena ze)
Neposredna veza do poruke: 1279
28.9.2011 22:38:35   
ciklama
kod mene je došlauser posted image i jako sam tužnuser posted image

(odgovor članu BENU)
Neposredna veza do poruke: 1280
29.9.2011 18:09:07   
mala75
IZVORNA PORUKA: Sara h

Hvala vam puno, nadam se da ce se i vama ispuniti zelja. Sutra vadim ponovo betu kod dr. Balica pa vam javim sta teta beta kaze.

gdje su rezultati, nadam se da je sve OK

(odgovor članu Sara h)
Neposredna veza do poruke: 1281
29.9.2011 22:50:53   
gazela08
Drage moje, samo da se prijavim da sam TRUUUUDNNAAAAAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mojoj sreci nema kraja a jos zapravo i ne kuzim skroz da je to istina!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Cestitam curama koje su takodjer ovaj put sretne kao ja, sve najbolje!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Djevojke kojima je user posted image ipak dosla, zao mi je zbog vas, zapravo sam i sebe vidjela u tome, nisam puno ocekivala...takvu tugu doooobro poznajem! Ali samo naprijed i borite se! nema odustajanja i cuvam vam fige za nove pobjedeuser posted image user posted image

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 1282
29.9.2011 23:53:44   
@malena@
gazela cestitam da ti bude laka trudnoca i da bude sretnih 9 mjeseci , od koji put ti je uspjelo ? sarah sta je s tobom kakvi su rezultati , obraduj nas da se i mi nadamo

(odgovor članu AAvalon)
Neposredna veza do poruke: 1283
30.9.2011 8:08:49   
gazela08
Hvala malena!!! ovo je drugi ivf a radila sam jednom i smrzlice..ranije naravno inseminacije i sve sve ostalo....a mogu ti reci da sam INTENZIVNO radila ,ama bas svaki korak ISPOSTOVALA koji su mi predlozili BALIĆI! I hvala BOGU  i Balićima ( posebno dr Ademu ) i mom muzu na ogromnoj podrsci!!!

Samo naprijed malena, zasluzujes i bice i kod tebe sretnih vijesti, samo sabura trazi!!! Znam da ga je tesko naci! A ima nacina!!!

I da,  nisam pila nikakave cajeve osim brusnice koja je odlicna za "dole" a i ukusna je:)))

Sara h javi nam se, a naravno i ostale cure ocekujemo pozzzz vijesti

(odgovor članu @malena@)
Neposredna veza do poruke: 1284
30.9.2011 9:32:34   
mala75
gazelauser posted image user posted image user posted image user posted image , i da uživaš u svojoj trudnoći.

kako lijepe vijesti odmah ujutrouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gazela08)
Neposredna veza do poruke: 1285
30.9.2011 9:41:11   
AAvalon
gazela, fantasticna vijest user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image od sveg srca ti zelim najuredniju mogucu trudnocu i jednu zdravu, slatku user posted image na kraju

sarah, nadam se da se beta uredno uduplala i da nam se ne javljas jer slavis. ali javi, da i mi slavimo sa tobom, nama svima bude toliko drago kad neko uspije user posted image

sve cure koje nisu uspjele, moje misli su sa vama i placem zajedno sa vama, ali u isto vrijeme iskreno vjerujem da ce i vase vrijeme aBd doci kad-tad, i da cemo sve biti mame. ne dajte mi se, znam da je tesko i pretesko user posted image

Dum spiro spero

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 1286
30.9.2011 9:48:53   
ms_do
Gazela08 cestitam i uzivaj u trudnoci!

(odgovor članu gazela08)
Neposredna veza do poruke: 1287
30.9.2011 9:58:26   
mina minka
gazela i sarah cestitam od srca , uzivajte u narednih 9 mjeseci

Šansa se uvijek pojavljuje u najnepovoljnijem trenutku

(odgovor članu ms_do)
Neposredna veza do poruke: 1288
30.9.2011 10:00:57   
Sandrich
gazela cestitam ti od srca user posted image user posted image

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu mina minka)
Neposredna veza do poruke: 1289
30.9.2011 10:15:08   
gerberka
pa što meni niko ne javlja da je ovdje dernek user posted image

gazela, sara h sve najbolje, iskrene čestitke od srce, želim vam školske trudnoće i žive i zdrave bebice user posted image user posted image user posted image  divne vijesti user posted image  svim ženicama koje su ugledale plus čćestitam od srca, niusam sve procitala, ima posla, al me jako zanima i pratim vas user posted image  

ciklama, uz tebe smo, da nam zabebiš već sljedeći mjesec..vucemo za nos sve trudilice da krenu za namauser posted image user posted image user posted image user posted image  nema tuge, nema suza..mislim znam da zvuci otrcano, al tako sam i sama sebi govorila dok nisam ugledala plus

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 1290
30.9.2011 11:04:38   
malena ze
Gezela,cestitam dragauser posted image user posted image user posted image

1.ICSI=0 2.ICSI=0

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 1291
30.9.2011 12:18:06   
smarija
gazela iskrene cestitke user posted image user posted image user posted image ,sta nam je sa sara h  ne javlja se user posted image

(odgovor članu malena ze)
Neposredna veza do poruke: 1292
30.9.2011 13:51:10   
ledy blue
Gazela user posted image user posted image user posted image cestitam!!! Bas mi je drago kada vidim da ima uspjeha ...puno srece u trudnoci...da bude onako prava..skolska !!

Ona ne zna zbog cega je bas ona izabrana da bude vojnik te bitke. Ali zna da mora da se bori. Zato, pruzite joj ruku. I podrsku...

(odgovor članu gazela08)
Neposredna veza do poruke: 1293
30.9.2011 13:57:16   
Cenzura83
Gazela čestitke i od mene, da aBd prođeš kroz user posted image u najboljem redu.

(odgovor članu ledy blue)
Neposredna veza do poruke: 1294
30.9.2011 14:02:55   
gazela08
Drage moje hvala vam puno puno na lijepim zeljama, cestitkama i toliko me raduje sto se i vi radujete mojoj sreci, ovo je prekrasnouser posted image user posted image user posted image user posted image  i svakoj saljem svojuser posted image

(odgovor članu Cenzura83)
Neposredna veza do poruke: 1295
30.9.2011 14:34:00   
Sara h
Drage moje zenice, juce vam se nisam javila jer sam htjela ponoviti nalaz jutros. Jutros beta 271 user posted image
Jos uvjek sam ni na nebu ni na zemlji. U ponedeljak ujutro idem do Balica da dr. zrakne dole kakva je situacija :)
Cekam da mi dr. kaze To je To, i onda cu biti sigurna. Jos uvijek sam zbunjena.
Hvala vam svima na cestitkama, podrsci i brizi. Zelim Vam svima dobro zdravlje i da istrajete koliko mozete (najvise mislim na finansije, jer zaista nije svima lako odvojiti i naci sredstva za silne pokusaje)  a zelje i napori su nam svima poznati.

Svo ovo vrijeme mi je na pameti jedna nasa sugradjanka koja dugo nije imala djece i te rijeci pamtim od malena:
" Neka se ne smije ko ih ima a neka ne place ko ih nema. "

(odgovor članu AAvalon)
Neposredna veza do poruke: 1296
30.9.2011 15:00:47   
sanjalica_m
Cestitam novim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zelim vam najljepsih user posted image mjeseci user posted image user posted image user posted image

Mamina princeza 29.10.2012.

(odgovor članu Sara h)
Neposredna veza do poruke: 1297
30.9.2011 15:11:27   
@malena@
sarah nek ti je sa srecom zelim ti da sve prodje u najboljem redu oduser posted image ,da bude ako bogda dvoje pa se ti rijesila.
valjda i mi docekamo tu srecu,ja sam se razocarala nisam ni ponovila betu.nez sta dalje curke mojeee

(odgovor članu sanjalica_m)
Neposredna veza do poruke: 1298
30.9.2011 15:25:34   
smarija
Sara h super za teta betu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu @malena@)
Neposredna veza do poruke: 1299
30.9.2011 15:51:45   
Sara h
Malena,  jesi li dobila?  Ako nisi ponovi betu, ako šara, opet ponovi betu.
Mozda nije sve gotovo.

(odgovor članu AAvalon)
Neposredna veza do poruke: 1300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *