|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dr. Balić - Tuzla
12.9.2011 17:29:52   
carissa
Cure koje ste imale punkciju u subotu ujutro,je li vama ista javljeno?Ja cijeli dan iščekujem jer u onoj otpusnici piše da ce biti javljeno 24-30 sati nakon punkcije.

(odgovor članu ciklama)
Neposredna veza do poruke: 1201
12.9.2011 17:35:41   
carissa
Ispravka,ne u subotu nego u nedjelju!!!I ove greške samo potvrđuju moju nervozu.

(odgovor članu carissa)
Neposredna veza do poruke: 1202
12.9.2011 20:01:37   
ciklama
meni su javili u 17 h da sutra u 13 h slijedi transfer ...abd

(odgovor članu carissa)
Neposredna veza do poruke: 1203
12.9.2011 21:59:07   
smarija
sretno i da nas za 15 dana obradujes user posted image

(odgovor članu ciklama)
Neposredna veza do poruke: 1204
12.9.2011 23:06:31   
@malena@
Ja sam danas u 2h isla na embriotransfer , sad cekamo rezultate . Svim curama sretno

(odgovor članu ciklama)
Neposredna veza do poruke: 1205
13.9.2011 8:20:55   
ciklama
ima li rezultata ..

(odgovor članu ciklama)
Neposredna veza do poruke: 1206
13.9.2011 8:42:00   
patrizia
cure moje

jos jednom sretno od sveg srca.Da za 15 dana bude punoooooooooooo,pozitivnih beta koje će se lijepo duplati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

7 IUI ,1X beta 50-biokemijska trudnoča ,ostale bete 0

25.04.2012. ICSI
-07.05. beta 177
-09.05. beta 464
STIGAO SAV MOJ SVIJET 31.12.2012.
HVALA TI BOŽE NA USLIŠENIM MOLITVAMA !!!

(odgovor članu ciklama)
Neposredna veza do poruke: 1207
13.9.2011 8:43:38   
carissa
Ciklama zelim ti puno srece danas.Ja sutra idem na ET.Zanima me da li je uobicajeno da se ide na bolovanje poslije ET do testa na trudnocu?Jesi li ti zaposlena i kako planiras postupiti?

(odgovor članu ciklama)
Neposredna veza do poruke: 1208
13.9.2011 8:57:15   
gazela08
sreeeetno curee i da se radujemo za 15 dana!!!meni je transfer sutra! koliko imate oplođenih? ja nisam bas zadovoljna sa brojem ( imam 5 ) ali kako kaze dr vazan je jedan da bude trudnoća:))))

(odgovor članu carissa)
Neposredna veza do poruke: 1209
13.9.2011 10:16:42   
ciklama
radim a na bolovanje idem odmah jer se to tretira kao visoko rizična trudnoća..

(odgovor članu carissa)
Neposredna veza do poruke: 1210
13.9.2011 13:48:51   
@malena@
curke jeste zavrsile transver
e sad nastupa ono najteze bar za mene cekanje 15 dana.neznam smijem li uzimat apaurin ili nesto slicno da me malo smiri.
jos sam imala brigu hoce li moji vragolani prezivjeti odmrzavanje ali eto hvaala bogu ide sve kako traba.pa do kada ce..

< Poruku je uredio @malena@ -- 13.9.2011 13:50:39 >

(odgovor članu ciklama)
Neposredna veza do poruke: 1211
13.9.2011 15:05:06   
smarija
@malena@
prije svega da ti pozelim srecu da za 15 dana bude pozitivna teta beta

posto vidim ti si vracala zaledjene embrije interesuje me kakav je postupak jer se i ja spremam za svoj drugi pokusaj imam 4 zaledjena

(odgovor članu @malena@)
Neposredna veza do poruke: 1212
13.9.2011 16:56:08   
Sara h
Evo i mene. Bila danas na transferu, vratili smo 3 vodece. Pa ako Bog da bude srece ovaj put.
Ovu sedmicu odmaram a u ponedjeljak na posao, laganini.
Sretno  nam svima.

(odgovor članu ciklama)
Neposredna veza do poruke: 1213
13.9.2011 18:03:25   
Lulu_08
Sretno cure, da se aBd sve mrvice zakace za pupice!!!!

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu Sara h)
Neposredna veza do poruke: 1214
13.9.2011 20:01:46   
@malena@
smarija nista posebno ja sam dobila kontracepciju i pijes dok oni ne kazu da prestanes i kad dobijes menzes od drugog dana pocinjes sa estrofem tableticama i onda imas dva UZ da vidi doktorica kakvo je stanje sa endometrijem koliko je zadebljalo kad dodje do odredjene debljine koja njima odgovara onda pocinjes sa utrogestanama i stavljas ih sve zavisi na koji dan su ti smrznuti embriji ja sam stavljala 5 dana zato sto sam odabrala ovaj od 5 dan jaci je valjda.i eto to je to nista posebno ja i sad koristim estrofem 3x2 i utrogestane isto tako.

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 1215
15.9.2011 13:19:15   
@malena@
curke jeste li zive kako napredujete ima li treme kod vas ja sam nesto odsutna skroz i nervozna nez sta mi jeuser posted image user posted image

(odgovor članu @malena@)
Neposredna veza do poruke: 1216
15.9.2011 19:32:40   
ciklama
user posted image malo optimizma i bit će ti lakše... 

(odgovor članu @malena@)
Neposredna veza do poruke: 1217
15.9.2011 22:40:48   
aidicaa
Cure koje su u postupku drzim vam fige, zelim vam da od srca uspete i zabebite user posted image user posted image user posted image

*** 11.01.2013. u 11:47h Rodilo se nase Sunasce ***
14.05.2016. pozitivan test***

(odgovor članu ciklama)
Neposredna veza do poruke: 1218
16.9.2011 10:29:25   
Sara h
Malena,  nemoj biti nervozna....bit ce sto ce biti.  Nase je da budemo smirene i vodimo racuna o sebi.
Ako Bog da da nas obraduje, budi pozitivna i ne dumaj puno.
Dan je lijep i treba ga iskoristiti kako treba, prosetati malo, sa dragom osobom popiti kaficu na terasi ili dvoristu.
Ja danas odoh da sredim noktice i kod frizerke da se malo dodjeram. Kosu nisam prala cijela 3 dana, uzas.
Moje prijateljice rade pa nemam drustva za kafu :(  a i nisam neki kafedzija, dovoljna je casica razgovora.
Eto iza one tamo nedjelje vadimo beticu ali necu da razmisljam o tome ni da odbrojavam dane.  Uskoro ce.
Do tada uzivajmo odmarajuci se, pogledamo koji filmic.....preporucujem Zohan je zakon. Otkacen je skroz.
user posted image Kuckamo se.

(odgovor članu ciklama)
Neposredna veza do poruke: 1219
16.9.2011 10:45:27   
@malena@
upravu si samo mi to naleti malo ovako panicar sam praviuser posted image bezveze.
user posted image user posted image user posted image sve vas

(odgovor članu Sara h)
Neposredna veza do poruke: 1220
17.9.2011 10:47:15   
sabas
samo da pozelim mnogo pozitivnih betica za sve puno pozitivnih vibrica

ja 73 mm OK MM 67 OAT 7g u braku,dijagnoza: primarni sterilitet
4 ins -0 , 1 ICSI-beta o; 2 ICSI beta 19 biohem

(odgovor članu @malena@)
Neposredna veza do poruke: 1221
17.9.2011 11:32:51   
seka 2
Ja sam bila u postupku transfera odledjenih embrija(FET) i na dan ET sam pocela da pijem Apaurin 3X2Mg ne toliko zbog moje psihe(nije mi prvi postupak bio pa sam vec malo ''oguglala''user posted image ),nego vise zbog kontrakcija maternice koje sam povremeno u predhodnim postupcim osjecala.Apaurin sam pila sve dok srce nije prokucalo a onda sam nastavila sa Mg.Cula sam da dr. u Hr preporucuju Normabel nekim trudnicama,ja sam Apaurin uzela na svoju rukuuser posted image .

(odgovor članu sabas)
Neposredna veza do poruke: 1222
17.9.2011 14:55:22   
@malena@
seka2 jesil govorila posle doktorici da si pila i da li je stetan , da li znaci sta 1 apaurin na dan ? I ja sam razmisljala da uzmemm da pijemm a uzela sam folnu kiselinu nju pijem na svoju ruku

(odgovor članu seka 2)
Neposredna veza do poruke: 1223
18.9.2011 20:33:40   
Sara h
malena,  ja sam pitala dr. poslije proslog postupka sta bih mogla uciniti-piti da bi sledeci postupak bio mozda uspjesniji pa sam joj spomenula folnu ....tada mi je rekla da mogu piti a sada kada sam krenula sa stimulacijom napisala mi je recepte na aspirin 0.1  1x1 i folacin 1x1 (folna). Aspirin je za poboljsanje cirkulacije-prokrvljenosti  materice (mislim da sam tako procitala na nekoj stranici)  Folnu inace preporucuju zenicama koja planiraju trudnocu pa sve do 3. mjeseca trudnoce. A vjerovatno si vec upoznata s time dok si uzela ga piti.
Znaci ne skodi, vec se preporucuje.

(odgovor članu @malena@)
Neposredna veza do poruke: 1224
19.9.2011 14:58:24   
@malena@
Pa eto ako je dobra ta folna kiselina kao sto piše i taj aspirin zasto ga nije nama svima propisala ako poboljsava situaciju postupka , nego moramo uzimat na svoju ruku.

(odgovor članu Sara h)
Neposredna veza do poruke: 1225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Hrana na moru
Zanana

Šta nosite od hrane kada idete na more u privatni smještaj (apartman)?

samo suhe nareske (49%)

već skuhanu hranu koju ćete samo podgrijati (npr. filovane paprike) (5%)

meso i povrće koje ćete pripremati na moru (18%)

hraniće te se u restoranima (9%)

ništa od navedenog (18%)

Broj svih glasova: 95

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *