veda -> RE: Dr. Balić - Tuzla (25.10.2010 9:14:12)
|
Nije me dugo bilo na ovoj temi,vecina vas zna da sam sada u novembru trebala ponovo na postupak kod dr.Balica. Medjutim,dugo smo ja i mm razmisljali i upravo zbog ovoga sto je i malena napisala odustala sam od dr.Balica. Moram reci da sam sa njima imala jako korektan odnos,posebno sa dr.Devletom,jer sam kod nje uvjek isla,i naravno da su oni sve napravili sto je bilo u njihovoj moci da bi moj postupak uspio. Ali meni je jako bitno zamrzavanje embrija sto se naravno kod nas ne radi.Iako je spermogram mm u redu,ali zbog njegovih godina odlucili smo se da sljedeci postupak radimo van BiH. Imala sam 12 embrija,vracena su tri ostali su propali zbog naseg zakona,a mogli su biti zamrznuti. Sada cu se jos malo odmoriti,a na proljece ako Bog da krecem sa novim postupkom na drugom mjestu. Kako je ovo tema dr.Balic neznam dali ovdje mogu napisati gdje sam odlucila ici pa cu to napisati na temi-vantjelesna oplodnja. U svakom slucaju svim curama koje su u postupku kod dr.Balica sada u novembru zelim puno,puno srece.
|
|
|
|