AAvalon -> RE: Dr. Balić - Tuzla (21.8.2010 13:40:37)
|
Pozdrav svima ovde, vec duze vrijeme citam ovaj forum, i sve sam vas vec zavolila [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Kao prvo, kratko o meni -- 30 god, u braku 3 godine, preko 2 godine trudilica, za sada bez uspjeha. Nakon dugog lutanja kod kojekakvih konja od doktora, doktoricu Balic sam nasla prije godinu dana i od tada idem kod nje. Do sad sam radila 3 ciklusa stimulacije Klomidom, fin dogovor jajnika ali lose za endometrij. HSG radila (i nikad vise!!!) i nalaz OK. Trenutno se spremam za injekcije i inseminaciju, al sve je u rukama dragog Boga. E sad moje glavno pitanje, nadam se da nisam potpuno profulala temu -- kako vi ovo psihicki podnosite, s kim razgovarate, i da li postoji u Tuzli neki psiholog koji se bavi ovakvim slucajevima. Meni se sve cini da ste sve vi hrabrije od mene, i da sve bolje podnosite, a meni je ovo sve postalo pretesko za podnositi... Od uvijek vesele i nasmijane osobe postala sam potpuno depresivna, samo placem, nervozna sam i nestrpljiva, sama sebe ne mogu da podnesem. Naravno, ne pomazu mi sve prijateljice koje zatrudne pa mi odmah reknu "Hajde i ti, sta cekas!" Eto, ako mi neko moze dati savjet ili svoje iskustvo, bila bih zahvalna. Ako sam promasila temu, izvinjavam se.
|
|
|
|