malena27 RR -> RE: Spermiogram??? (27.2.2015 10:35:33)
|
Pozitivna, mm ima isto jako los nalaz, samo za ICSI podoban - mi smo kupovali profertil ali nam nije nesto puno pomogao...cak sta vise, svaki put nakon terapije, nalaz je bio sve gori i gori... za proxeed sam cula isto tako razlicita misljenja, nekome pomogne, nekome ne... Znate li razlog takvog spermograma? Jeste radili jos neke nalaze? Ima li neke upale? ima i caj od piskavice koji je kazu dobar za poboljsanje spermograma, pa med sa raznoraznim sjemenkama (u kilu meda po 100 grama sjemenki nesoljenih kospica, badema, oraha, kokosa, suhe marelice, grozdjica i da jede 3 puta dnevno po kasiku), selen, L-arginin imas u DM-u, a ima i neki vitaminski preparat bas za muskarce (ne znam tacan naziv) sa koenzimom Q10 i jos nekim karafekama... Uglavnom sto god krene piti za poboljsanje, najmanje 3 mjeseca to mora primjenjivati i onda se ponovi spermogram. Bioastin tablete, vitamin E, vitamini B skupine, C vitamin - nema sta nismo koristili...nama nije pomoglo nista osim ICSI da dodjemo do bebe...
|
|
|
|