niki83 -> RE: Porodiliste u Zenici (6.2.2014 8:58:28)
|
IZVORNA PORUKA: ljubicica ze Evo da i ja napisem svoje iskustvo!porodila sam se 17.01.2014.samo mogu pohvaliti sve,ama bas sve....babica na porodu je bila %zenita,za koju imam samo rijeci hvale.sve sto sam je zamolila,ona je sa osmijehom uradila,a ne poznajemo se...sve sestre,a i dr.na,njih tri su bile ok,mada me je dr.sestic porodio,a o njemu ne treba nista reci,osim da je jedno divno stvorenje.ono sto me je odusevilo jeste soba za porodilje okrecena u narandzasto-bijelu boju,sa zasebnim wc-om i kupatilom,novi kreveti i za mame i za bebe,nova stolarija,podovi,sve cisto,posteljine se redovno mijenjaju,sve odise svjezinom...tople vode je bilo stalno,spavacice nisu neke,ali mogu posluziti,s tim da sada dozvoljavaju da se ponesu i svoje spavacice.mislim da nijedna zena nema razlog da iznosi negativno misljenje,jer su uslovi veoma dobri,bolji su Za 80%od prethodnih godina.eto drage zence koje ocekujete svoje bebice,idite bez brige... Mnogo ti hvala sto si podijelila ovo svoje iskustvo s nama!! Lijepo je procitati ovakav post, narocito sto primjetih da si i nekad ranije bila u porodilistu i da si mogla uporediti iskustva! Sve najbolje i cestitke na rodjenju [sm=duda.gif]
|
|
|
|