HNF -> RE: Porodiliste u Zenici (8.3.2011 20:53:15)
|
evo da odgovorim za na ovo pitanje o dr. KARAHASANU. ja sam se porodila prije 3 mjeseca. citavu trudnoću vodio dr.karahasan,isla sam samo kod njega privatno, znaci nisam nikad isla u drzavnu polikliniku. o doktoru sve pohvale, sve najbolje. toliko je blag, strpljiv sve sto te zanima on objasni, odgovori, ohrabri te.meni je tako ulijevao svaki put sigurnost.sto se tice pregleda, toliko je blag i pazljiv da ja nikad njegov pregled nisam ni osjetila. sve u svemu suprug i ja smo prezadovoljni sa njim, i opet cu ici kod njega ako Bog da. sto se tice cijene,uopste se ne plaća masno kako neki navode. pregled je 50 km, odnosno ja sam mjesecno plaćala 50 km kada mi uradi UZV. takve su cijene manje-vise kod svih doktora privatno. on me i porodio, citavo vrijeme bio uz mene, stalno obavjestavao supruga sta se desava samnom, i nije mi trazio ni marku za porod. porođena sam na carski rez, jer se nesto bilo zakomplikovalo. on radi u hotelu rudar, svaki dan od cetiri sata, na drugom spratu, ali broj sam izgubila. nazoves informacije i trazis broj od privatne ordinacije karahasana, ili potrazis ovdje na internetu, ukucaj na google. [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|