yiayia -> RE: Porodiliste u Zenici (29.4.2010 17:40:30)
|
Evo konačno i mene sa friškim utiscima iz Zenice: Već sam napisala da sam o zeničkom porodilištu čula jako ružne priče i da sam se, znajući da ću se tamo porađati, uistinu brinula što i kako će biti. Prije desatak dana rodila sam tamo živu i zdravu djevojčicu, ležala 24 sata i išla kući. Istina je, uvjeti i nisu najbolji (loši kreveti, hrana, posteljina...) ali za to bi smo se trebale obratiti Kantonu, zar ne? Za osoblje imam samo riječi pohvale. Sve su to stručni i sposobni ljudi koji ti žele pomoći.Vidjela sam neke neprimjerene stvari, ali od strane pacijentica, ali ne bi o tome, svakom svačije... O novcima ni riječi! Želim samo ovim tekstom poručiti nekoj trudnici koja se je naslušala groznih priča od kojih se diže kosa na glavi, i brine se za svoje dijete i sebe,kao što sam ja brinula, da nema razloga za strah: bolnica kao i svaka druga, neka ne očekuje tretman kao u hotelu sa pet zvjezdica, ali ni scene iz najgorih horor filmova. PS Spavačice i nisu toliko grozne (kažu da su ih u međuvremenu malo mijenjali),a mobiteli se koriste, samo mrvicu "poskrivećki"...
|
|
|
|