anidla
|
anonimna... citam tvoj post i u jednom sam se dijelu prepoznala, ali samo u jednom! a taj je da su moji roditelji od mene udaljeni 400 kilometara a sveki i svekar 80 kilometara, dakle sama sam, ali bas sama u ovom gradu, ni rodice, ni rodjaka, ni brata, nikog ovdje nemam.... ali nikad, ali bas nikad nisam rekla da mi je dosadno, pogotovo kako je dosao (sad ce mu 14 mj)....fale mi roditelji, fali mi brat, nejgov sin, i moja sreca bi bila potpuna da ih vidjam cesce, ali Boze moj...moj zivot su moja porodica, moj muz i Noa.... nikad nisam pomislila na bivseg u smislu da bih s njim popila kafu, ili bilo sta slicno tome, bivsi je bivsi, da nije bivsi bio bi sa mnom....glupo mi je o ovom i pricati ali moram ti reci, mozda si osoba koja voli izazove, a gdje su izazovi tu su i problemi.... ja bih vec osjecala da sam prevarila muza ako mislim na bivseg, po meni je i to prevara, jer kako ti rece stalni mislis na njega i on te vuce kao magnet....to ne valja....raskrsti napokon neke stvari sama sa sobom....imas djecu, zivu u izdravu, imas muza koji radi i bori se za vasu porodicu, trebas to prije svega znati cijeniti.... i malo je kasno da sad se vracas u proslost, ostavi je tamo gdje si je davno ostavila.... sretno!