malena27 RR -> RE: Lijecenje kod dr.Godinjaka na ginekološkoj klinici Sarajevo (16.2.2011 10:43:18)
|
prenos postova: IZVORNA PORUKA: na korak Zdravo svima, ja sam se tek prikljucila na ovu stranicu. Jos uvijek nemam dijece, a zelim, posto ne uspijeva, idu pregledi itd. Kontaktirala sam Dr. Godinjaka, odn. med.sestru i dala mi je upute sta sve trebam uraditi, prije dolaska kod doktora, prvi put: - bris cervikusa i vagine - test mikoplazma i klamidija - kolposkopija, i naravno, - hormonalni status Molom vas za informaciju, ako neko zna, da li se osim na Kosevu ili drzavnoj bolnici, jos negdje u dispanzerima, npr. Kumrovec ili Skerlica..., mogu uraditi ovi testovi. Hvala puno IZVORNA PORUKA: ledy blue na korak...tema su postavila na pogresno mjesto..imas temu zatrudnjivanje..i problemi sa zatrudnjivanjem...a ima i tema lijecnje kod dr.Godinjaka..Ja sam sve te preglede radila kod godinjaka..prvi put sam cekala dugo..oko 10 mjeseci..kad sam otisla..obavila razgovor..ostale preglede ..sve od briseva..hormona...sam radila kod njega na klinici..ne znam sad sto gore ne radis ?? IZVORNA PORUKA: na korak nova sam, pa dok se malo ustelim, gdje i sta. hvala na informaciji meni su rekli da prvo izvadim ove sve nalaze i da ih pozovem da me naruce kod doktora. s obzirom da radim, sve dane od pon. do petka do 16h, a malo je tesko izaci s posla, mislila sam da nalaze uradim negdje gdje to mogu obaviti i poslije 16h.
|
|
|
|