babygirl -> RE: Lijećenje kod dr.Godinjaka na ginekološkoj klinici Sarajevo (17.11.2009 20:57:16)
|
sorry, tek vidim da ste pisale. vec je neko odgovorio. briseve ni meni nije radio godinjak. sestre njegove su mi dale uputnicu i objasnile da idem na sprat iznad da zakazem termin. meni nije bilo bitno ko ce mi raditi te briseve. prvi put me je zapala doktorica tomic a drugi put dr. asotic. ja sam izasla s posla, bila sam narucena u pola 11. odmah su me primili, sestra mi je rekla da se taman rascistila guzva. mislim da su im ponedjeljkom one komisije, pa izbjegavajte pondejljak. ja sam dosla po nalaz u ponedjeljak, a u cekaonici ispred prostorije gdje se rade brisevi je bilo barem 30 zena, ako ne i vise. ako nekom treba, ja imam broj telefona na koji se moze dogovriti termin za briseve, i treba zvati poslije 12 sati. ja sam sinoc bila na pregledu kod godinjaka na termama, bas je bio miran, i ugodno mi je bilo sto nema uobicajene frke. kasnila sam pa sam od uzbudjenja zaboravila nalaze u autu. poslao me po nalaze i smirio, jer sam se jucer bas bila uspancila od pregleda. menstruacija mi bila malo drugacija pa sam se zabrinula da mi se nije vratila endometrioza... uglavnom, detaljno me pregledao i odogvorio mi na pitanja. cak sam mu rekla i za neke stvari koje mi je drugi dok rekao kad je godinjak bio na godisnjem i prokomentarisao mi je to, propisao terapiju i rekao kontrola za mjesec dana. jos da dodam: dr asotic je pricao sa sestrama, nije me ni pogledao, ali nije bio ni neljubazan ili nesto. za 30 sec mi je uzeo bris i to je to. dr. tomic mi se svidjela jer je vrlo mirno mi zenama u cekaonici odgovarala na pitanja, kad je bila bas velika guzva. u principu, to zaista traje 30 sekundi i nebitno je ko ce uzeti bris. dobijes sve te bocice i kazu ti da ih nosis na DIP.
|
|
|
|