Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
auuu dok sam bila cura 27 kad sam dosla u francusku 38 nakon godinu dana 40 sada (peti mjesec trudnoce) 42(tako je i na pocetku bilo eh do kraja Bog te pito koliko cu...eeee zgodnija mi mati neg ja
ovako ja razmišljam , manekenke nose 3' (a to ne mislim biti) ideal vitkosti je 38 (tako kažu) onda ja bar mogu 40 zapamtite-što manje kili imate-zdravije ste-pokretnije, a samim tim i zadovoljnije
Prije trudnoće 40, sada 46 i veoma sam srtetna, zadovoljna i ponosna, jer za tre razlike u broju koliko god bila kriva Lajla kriva sam i ja, ali ja sam i dalje sretna i voljena. Znači, nije sve ni u kilama. Znam toliko zgodnih i mršavih žena koje pate jer nisu zadovolje. Ja samo kažem hvala ti Bože na ovome, a da sam nesretan i nezadovolja, vjerovatno bih do sada smršala. Ovako nekako navikla sam da nosim ove svoje kile.
ja sam bila 44 prije trudnoce... sad sam 50-52.... uzas.... uzaaaaaasss... a i to 44 mi je bilo preeeviseee
"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke" 10.11.2009. 30.0
tišina frenki jesi zrav jesi fala Bogu, ništa se sa zdravljem izmješalo nije. kile dođu odu tamo vamo, a zdravlje ....
Prije trudnoće 40, sada 4' i veoma sam srtetna, zadovoljna i ponosna, jer za tre razlike u broju koliko god bila kriva Lajla kriva sam i ja, ali ja sam i dalje sretna i voljena. Znači, nije sve ni u kilama. Znam toliko zgodnih i mršavih žena koje pate jer nisu zadovolje. Ja samo kažem hvala ti Bože na ovome, a da sam nesretan i nezadovolja, vjerovatno bih do sada smršala. Ovako nekako navikla sam da nosim ove svoje kile.
, baš mi drago, ali kod mene je nažost bilo gadno, ja sam imala jako visok kolesterol i urate u krvi, postojala je realna mogućnost da mi velika masnoća začepi krvne žile, a od visokih urata sam imala problema s bubrezima, a sve zbog prevelikih kg-a. Valjda svaki org. reagira drugačije . Dva mjeseca nakon poroda imala sam 94 kg, sada neznam više se ne važem, ,sada samo kontam ove brojeve koji su puno manji.
Ma ne zezaj, Breskva. Ti meni mrsavica prava na slikama s tz.kafe. Ili je to opticka varka
Optička varka ili imas jaku dioptriju.... joj šuti danas lelis bila u tz i nasle se mi na kafici kaze ona meni joj jesi ti meni skroz drugačija na slikama ne bi te nikad prepoznala , ma reko photoshop odradi svoje.
samo da javim da sam dobila odjelo iz H&M broj 40 i to model sa kukova su mi hlače...ma joj sretna sam ko malo dijete.
Uh,lijepe teme.Nesto gledam ove moje brojeve.S jednom suknjom sam se davno halalila i pomirila se s cinjenicom da se vise nikada necemo druziti.A tako sam uzivala u njoj.Nosila sam je prije samo 5 godina.Broj 36 :(.Sad nosim 38,ovisi od modela nekada i 40.Mislim,kako je moglo biti,zadovoljna sam.
Draga Jasmin, meni ova tema nikako ne pase o konfekcijskim brojevima nekad i sad mogu samo da sanjam, ali iskreno sada sam sretnija, tada sam nosila 38 ali sada imam veci konvekcijski broj nazalost ali jednu malenu dusu pored sebe
23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... 11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... Ja sam najbogat
prije 42 a sada 40, smrsala sam 2 kg, jos 2-3 pa cu se valjda uvuci u 40
Ti si zeno izuzetak.Svaka cast!
Mene siroki kukovi zezaju...
23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... 11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... Ja sam najbogat