|
RE: ADHD (Hiperaktivnost, poremećaj pažnje i ... 20.4.2010 23:15:40
|
|
|
|
marny
|
vrlo slično s mojm kćeri. Veli učiteljica pametna, ali... nema koncentracije, ko fol nezainteresirana, slabo čita.... Ubi me njena škola doslovce, mogu po cijele dane biti s njom, objašnjavati joj, ona opet dobije lošu ocjenu, problem koncentracija....ona samo misli dali je tko na ulici, po cijele dane bi samo se igrala.... više se bavim s njom nego s bebom. kada se rodila imala je neizdržive grčiće koji su satima trajala, mislim bit će dobro kada prođu, a ono svaki put nešto novo, nikAda se kao dijete nije mogla sama zabaviti, kada bi krenuli u grad ono bi ovo, ona bi ono, sve bi imalo vrijednost dok se ne kupi, a tako je i danas sa 9 godina, rasplače se za svaku glupost, stalno pati za društvom, u društvu je preiskrena onako infantilna pa uvijek nadrapa pa onda mani žali cijeli dan.... u vrtiću nikada ništa nije nacrtala, valjda je bila svjesna dajoj je motorika loša, teško čita, zadaci rječima iz matematike su noćna mora, kao i lektira. pročita knjigu, a nezna sadržaj .................često zaboravi domaći, nema pojam o vremenu, koliko je sati slično.... dosada sam sam se nadala da će se to sve promjeniti, ali sve se mjenja, ali ona -ne, mislim da je vrijme da je odvedem nekomu tko je stručan
|
|
|