luna77 -> nakon mesne i 7 manje nova dijeta (10.4.2010 16:37:10)
|
uspjela sam skinuti 7 kg s mesnom tj proteinskom ali mi meso sad izlazi an usi pa sam nasla novu dijetu raznovrsniju zovu je u 3 tjedna 10% manje? nasla sam je na Coolinarki.jeli je tko probao ne izgleda mi bas teska 1 TJEDAN (cisti) 1 DAN- SVE POVRCE -kuhano,sirovo, salate kuhane i sirove,moze i krumpir salata ili grah salata,apsolutno sve,zacinjeno bilo kojim zacinom i s maslinovim uljem. 2 DAN-SVE KUHANO MESO -mogu i naresci,hrenovke,kobasice,spek,sunka,prsut,riba,sve samo da nije peceno na ulju. 3 DAN-RIZA I ZGANCI -riza i zganci samo s vegetom i mozes zaciniti s malo maslinova ulja 4 DAN- MLIJECNI DAN -SVE- apsolutno sve vrste sireva i jogurta,ali cistih bez voca ili povrca, mlijeko,vrhnje i dr. 5 DAN- JAJCANI DAN -jaja pecena,kuhana, bilo kakva sa zacinima i maslinovim uljem 6 DAN- VOCNI DAN -frisko voce,kuhano voce BEZ SOKA (kompot bez secera), konzerve voca-bez soka, suseno voce (orasi i drugo) 7 DAN-MESNI DAN -kakvo meso hoces,smo ne pohano,ako ne zelis meso moze i riba. 2 TJEDAN (mjesani) 1 DAN-POVRCE I KUHANO MESO -ne mjesaj s mahunarkama,rizom i krumpirom,sve ostalo moze (moze i riba umjesto mesa i peceno samo nikako pohano) 2 DAN-MESO I POVRCE -kao i prvi dan,ako neces meso moze i riba. - na koji god nacin hoces 3. DAN- RIŽA SA POVRĆEM 4 DAN-MLIJECNI DAN, SALATE,VOCE I JAJA 5 DAN-JAJCANI DAN,SALATE,VOCE I JOGURTI 6 DAN-VOCNI DAN -ne mjesaj nista s vocem. 7 DAN-MESNI DAN -PECENO.....S POVRCEM ali ne mjesaj s mahunarkama,krumpirom ili rizom i ne pohano. 3 TJEDAN-isti kao prvi (cisti) NAPOMENA-jedes u neogranicenim kolicinama,umjesto masti i ulja upotrebljavaj maslinovo ulje, hranu smijes soliti,zaciniti s bilo cim ali nema zaprske ni bilo kakvog KRUHA. Pazi da ne mjesas meso s rizom,mahunarkama ni krumpirom. Ova dijeta je 100% sigurna i u tri tjedna izgubis 10% tjelesne tezine.Nakon treceg tjedna javlja se stagnacija,ali onda nakon nekog vremena opet se strmoglavo mrsavi. Ako se nastavlja sa dijetom pocinje se naravno od prvog tjedna. PICE-kava bez secera i mlijeka,nezasladjeni caj (moze natreen) i voda. Sto mislite. sorry na fontu i veličini slova neznam kako da ih smanjim a ovo samo copy/paste da neprepisujem
|
|
|
|