Ilhana RR -> RE: JA SAM SVE DEBLJA I DEBLJA (6.4.2010 9:51:55)
|
nisam stigla juce da se javim jer me zezo forum nesto... Ja sam isto debeljuca, udebljala sam se naglo kad sam pocela da radim u restoranu, skontala sam da nije radi toga sto vise jedem nego radi toga sto sam prestala sa mojim aktivnostima al sam nastavila da jedem na isti nacin ko ranije, kasno slatko slano i fast food... za prvu godinu dana udebljala sam se 15 kg, onda sam polahko kilica po kilica... 101 kilica :P Kad sam zatrudnila bila sam ogromna, a jos na to dobila 25 kila, jedva sam hodala. Par dana nakon porodjaja smrsala sam 17 kg, znaci bila sam puna tecnosti a to mi kaze doktor da je i sad u pitanju. Borim se iz dana u dan sa tim kako da smrsam, pronadjem nacin i uspijem da smrsam ali tesko je neku dijetu izdrzavati kad imas covijeka u kuci koji nejede pola od hrane sto ti jedes... a pravljenje dvije vrste hrane svaki dan fakat nemogu... Bio je mm se udebljo tokom zime, i naumpadne mu da idemo na dijetu skupa... bili smo na dijeti, smrsala sam 11 kg i super... od tih 11 kg sam vratila evo 4 al dobro se drzim, samo sad me ubi ovo kako mi je zaova ovde pa hoce sve da proba a ja uz nju ko debil... trebam da idem za Pariz i moram da smrsam da bar nesto mogu sebi uzeti tamo... Svaka dijeta mi dobro ide, za koju god da se odlucim al uvijek me zezno do kuhanje dvije vrste hrane. Ako Bog da ja ponovo idem na dijetu ovih dana, pa uhar jos 10ak kila da spadne al trudit cu se sto vise moguce jer cu da prestanem da jedem ove gluposti sa zaovom a evo idu lijepi dani moze se setati vise... Al nesikiraj se previse, ja i ako sam debela dignem glavu gore i zivim zivot ko da sam mrsava ;)
|
|
|
|