Medić* -> RE: Apaurin 2mg (19.12.2014 21:10:57)
|
IZVORNA PORUKA: bejbibi Pa heej MEDIC gdje zi ti :)) jel me se sjecas..nakvise smo na temi djeca u dbojezicnoj sredini pisale hihi.... Hvala na odgovoru...naravno da mi je doktorica to propisala jer sam ga pila kad sam pila i terapiju..al kontam mg i apaurin su skoro isto ( za opustanje misica) pa zato sam pitala....uglavnom i ja kad pijem, pijem jednu ujutru drugu navecer...doktorica mi je rekla da kad osjtetim.bolove mogu i po dva popit..al eto ka uvijek jedan izmem..a bas imam problema, odnosno bolove sa ovom trudmocom..mah samo da iznesem do kraja aBd... Ma vidim poznat mi nik ali nisam se sjetila s koje tema [sm=smiley36.gif] Meni je po dva bilo propisano, ali ja nisam nekako htjela, vec bi jednu uzimala ali ne stalno, vec onako kada bas ima potrebe. Opet porazgovaraj sa dr oko tih bolova. A i trudnoca raste samim tim i materica se siri, pritiska sa svih strana :) Zelim ti da sve aBg bude u redu do kraja i da jedno bepce zdravo doneses na ovaj svijet. Cuvaj se i prati terapiju propisanu. Brzo ce to [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|