Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Moze Visnja od 12-14 h mislim da je to dovoljno. Zenice prijevite se do 14 Aprila koje zainteresovan za ovo i kome treba sto (kad kazem sto to moze biti i deka na koju ce se stvari staviti). Hajde predlozite cijenu zakupa stola pa da to ide na Visnjin racun za h.svrhe. Kome nije jasno sta prodavati nek procita pocetnu poruku ove teme. Hajde prijavljujte se...
< Poruku je uredio babina beba -- 2.4.2010 15:20:52 >
A smijemo li ovdje napisati sta prodajemo, postaviti sliku i cijenu?? Mislim da je to "bolje" jer ne možemo sve doći, recimo baš taj dan, a čisto sumnjam da bi svaka od nas bila u mogućnosti, recimo da svake subote izlaže neku robu Evo ja u skorije vrijeme imam namjeru prodati krevetić (koji je BTW od 0-6 god., stranice se skidaju i komodu za garderobicu, kupanje i presvlačenje - CAM jer kupujemo novu sobu ). Ako sam prekršila pravilo, molim vas da izbrišete post.
A smijemo li ovdje napisati sta prodajemo, postaviti sliku i cijenu?? Mislim da je to "bolje" jer ne možemo sve doći, recimo baš taj dan, a čisto sumnjam da bi svaka od nas bila u mogućnosti, recimo da svake subote izlaže neku robu Evo ja u skorije vrijeme imam namjeru prodati krevetić (koji je BTW od 0-' god., stranice se skidaju i komodu za garderobicu, kupanje i presvlačenje - CAM jer kupujemo novu sobu ). Ako sam prekršila pravilo, molim vas da izbrišete post.
milsim da je ovo super ideja znam da imamo oglase, ali su zavučeni, niko tamo ne ide i mslim da bi bilo dobro da imamo jednu temu na koju bi forumašice mogle staviti slike onog što prodaju, eventualno sa cijenom, a dalji dogovori da idu na pp, da se ne bi gubili u masi postova
A smijemo li ovdje napisati sta prodajemo, postaviti sliku i cijenu?? Mislim da je to "bolje" jer ne možemo sve doći, recimo baš taj dan, a čisto sumnjam da bi svaka od nas bila u mogućnosti, recimo da svake subote izlaže neku robu Evo ja u skorije vrijeme imam namjeru prodati krevetić (koji je BTW od 0-' god., stranice se skidaju i komodu za garderobicu, kupanje i presvlačenje - CAM jer kupujemo novu sobu ). Ako sam prekršila pravilo, molim vas da izbrišete post.
e žemska imaš PP... markiorah pa skontaj... hitno...porod samo što nije krenuo
You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦
Anidla i mi smo uvijek bili dugi, tako da sam ja odustala od gegica u dobi od 4 mjeseca....jednostavno je bilo tesko naci odgovarajuce "vece" brojeve, nego trk prebaci se na trenerkice...
hehehhe, vidis nije ti ni ta losa a body??? kontam da njega mora jos dugo nositi....stramplice ne dolaze u obzir zbog dermatitisa pa vise nemam ideju sta i kako...sad jos uvijek praktikujemo po kuci duge gace one sa nogavicama
i kod mene je malena duga bila (a i sad je) ja sam imala jedne gegice koje su joj mogle do nekog 7-8 mjeseca a nigdje nisam mogla više naći ni jedne takve tako da smo prešli na trenerkice, pantolice i naravno bodije, jer bodije možeš naći i za dijete od 3 god JA sam takodje zadovoljna štramplama koje se kao gegice gore kopčaju, ima ih kupiti svih veličina u Merkatoru i koštaju 12,68 KM Valjda me kontaš o čemu govorim
ako imaju strample od pamuka onda moze neki dan sam mu boukla strample i pojavilo se iza nogica suho, hrapavo, cvrneo, tako da strample bye-bye dok ne uradimo alergo test