Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: opasne igracke i oprema za bebe 4.5.2010 16:59:11
acudesa
A, stvarno...da smo mi malo pametniji zabranili bismo uvoz neodobrenih igračaka i zdravo...joj, moj malac je veći i sam se čuva, ljubi ga majka, al kad se sjetim muke kad je bio manji...nije nimalo ugodno kad daš djetetu novu igračku, skupo plaćenu i vidiš da je dio nje otpao i u ustima mu je -stres, da Bog sačuva
RE: opasne igracke i oprema za bebe 4.5.2010 20:48:10
Hanady RR
RE: opasne igracke i oprema za bebe 4.5.2010 21:18:06
M kao Mama
a, moja Višnja šta ti ja rekoh neki dan z a škorpiju, hahaha, znam je bona kako diše, neka mašala, bit ćemo mi svaki drugi dan u Havazu, ljubim ja moju koegicu
RE: opasne igracke i oprema za bebe 11.8.2010 19:39:06
škorpija
opasne su one iz kojih se mogu izvaditi mali dijelovi zbog gušenja,ali one iz jednog dijela ili one sa velikim dijelovima koji se vade, su relativno sigurne. ma na kraju krajeva svi predmeti mogu biti opasni za dijete, bitno je biti oprezan
RE: opasne igracke i oprema za bebe 12.8.2010 11:34:29
anidla
IZVORNA PORUKA: leona81
nase su velike sa velikim slovima:)
mislim da je jako bitan i sastav puzli...nase kupljene u Mercatoru a smrde boze sacuvaj, mene je glava boljela danima dok nisam skontala od cega me boli...
koja je to hemija...
RE: opasne igracke i oprema za bebe 12.8.2010 12:39:42
salmy
IZVORNA PORUKA: anidla
IZVORNA PORUKA: leona81
nase su velike sa velikim slovima:)
mislim da je jako bitan i sastav puzli...nase kupljene u Mercatoru a smrde boze sacuvaj, mene je glava boljela danima dok nisam skontala od cega me boli...
koja je to hemija...
Nas dvije kao da smo kupili u razlicitim prodavnicama vjeruj da nikako vise nemaju smeka! Evo od jucer skida slova i stavlja ih u usta! nikako mi nije jasno kako tvoje toliko smrede?jos sam ja sto bi nana rekla" brčukli nosa" ali fakat ne smrde