Visnja RR -> RE: sta koristite kao zastitu ?? (25.8.2008 12:06:12)
|
IZVORNA PORUKA: HINDA mislim da one koje ne znaju propise Kur'ana i upute Poslanika ne trebaju ovdje govoriti sta je i kako po Islamu, upravo zbog takvih danas je situacija kakva i jeste. Da je spirala haram to nije stav vehabija i ne znam zasto sve veze te za njih kao da Islam nije postojao prije pojave njih. Ukratko da kazem vjerski sam sluzbenik to mi je profesija i na meni da vam kazem, nisu samo islamski doktori dokazali nego svi krenuci od ateiste pa dalje da spirala doslovno ubija plod znaci dode do oplodnje ali ne da da se ugradi na mjesto gdje treba ali je oplodnja vec pocela svoj proces, a posto je abortus haram a spirala je jedan vid abortusa doduse brzi i laksi islamski znanstvenici jednoglasno svugdje u svijetu potvrduju da je haram, za razliku od pilule gdje ostavljaju na volju zeni jer tu nedolazi do zaceca, to se moze usporediti sa cigarama, nisu haram na volju su svakom a dokazano je kao i pilule da stete. A posto pravi vjernik cuva sebe jer to mu je dao Allah u zadatak on se lijepo kloni stvari koje mu stete. Ne zelim raspravljat spirala je haram pa se to svidalo nekom ili nesvidalo, pilule stete pa kad mozete pusiti moze te se i sa jos jednim prorokom trovat...a nesikiraj te se za mene kao sto je jedna napisala pridrzavam li se drugih stvari, to svakako da. draga nadam se da me neces pogresno shvatiti (ja postujem tvoje zivotne stavove) ALI... ovo je forum koji se zove RINGERAJA.BA a ti bi vise svojih istomisljenika nasla na bosnjakinja.com ... Na ovom forumu su sve psihicki zrele osobe i znaju sta zele a sta ne.... svaka od nas zna i sta je vjerski dozovoljenoa a sta ne.... neke od nas smo 100% vjernice, neke smo ateiste, a neke praktikujemo vjeru u skladu s vremenom i mogucnostima (i nekim svojm stavovima o zivotu)... Draga i Kuran i Biblija su napisani kad kompjuter nije ni postojao...da li si znala da kompjuter zovu djavoljom spravom [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image] pusa...
|
|
|
|