bebbe RR -> RE: sta koristite kao zastitu ?? (16.1.2011 23:56:23)
|
IZVORNA PORUKA: idacha prije Imrana, mm i ja se cuvali po principu prekinuti snosaj, skoro 3 godine.. kada smo se odlucili za bebu, prekinuli prekidati i Bogami tek poslije nekoliko mjeseci zacnemo Imrana.. Poslije poroda, ja ubijedjena kako je ustaljeni princip savrsen i potpuno siguran, odlucim da ostanemo na prekinutom snosaju-... Moj Imi je imao 6 mjeseci kada sam saznala da sam trudna.. Puf, ko iz vedra neba.. kako, kada?!?!?!?!?!...nemoguce.. i mm i ja ko dvije budale sjele, kontamo nije moguce, cuvali se stalno... Vjerujte da se desilo ni sama ne znam kako i kada... Uvijek, ali uvijek sam ja licno, svojim ocima, vidjela da mm nije ''fulao'', na kraju krajeva, nije od tog posla da mi ''smuti'', nije lud.... znalo se desiti da se volimo po 2 puta, ali izmedju toga uvijek je slijedilo tusiranje, tako da mi jedino preostaje da vjerujem kako se ovaj mali tvrdoglavac zavukao u neki kanalic i ceko svoju stanicu do nas[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image] aBd, cim se porodim, odoh ugradjivati spiralu, jer definitivno prekinuti snosaj nije pouzdan... ma, ni najmanje... Naravno da nije. Postoji nešto što se zove PRECUM. To je mala količina spermatozoidaa koja se može izlučivati tokom odnosa, i prije orgazma. Ponekad je ta količina zanemariva, a ponekad dovoljna da se začne bebica...
|
|
|
|