Skvo RR -> RE: Sta pokloniti doktoru poslije poroda? (6.4.2010 13:15:17)
|
IZVORNA PORUKA: dadada IZVORNA PORUKA: vjestica IZVORNA PORUKA: Skvo RR Umjetnicka slika! e ovo mi je palo na pamet, ali ne znam koja je primjeena s obzirom da je čovjek vjernik čula sam da nesmije biti slika sa licima, a kao što rekoh ja sam druge vjeroispovjesti, pa mi treba savjet, jer se bojim da ne pogriješim mogul' ja nesto na ovo reci a da me se pogresno neshvati[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden2.gif[/image] dobra umjetnicka slika kosta "malo vise" od par 100-ja...dobra grafika se jos i nekako moze kupiti za 400-500 Km ali slika, tesko! mislim ako bas hoces vrjednu sliku...a i to ti je stvar ukusa...ono sto se tebi svidja ne mora se nuzno njemu svidjeti...i da u islamu su zabranjeni prikazi figura Slazem se ne pitah ja za budjet vjestice... Iako po mom licnom iskustvu ( skromi kolekcionar umjetnickih slika, ako se tako mogu nazvati), one zaista jesu skupe i vrijedne, ali eto ako te zanima par akademskih slikara koji prodaju svoja djela malo povoljnije, posalji mi pp.
|
|
|
|