Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Sta pokloniti doktoru poslije poroda? 6.4.2010 13:02:45
vjestica
IZVORNA PORUKA: Skvo RR
Umjetnicka slika!
e ovo mi je palo na pamet, ali ne znam koja je primjerena s obzirom da je čovjek vjernik čula sam da nesmije biti slika sa licima, a kao što rekoh ja sam druge vjeroispovjesti, pa mi treba savjet, jer se bojim da ne pogriješim
< Poruku je uredio vjestica -- 6.4.2010 13:04:00 >
RE: Sta pokloniti doktoru poslije poroda? 6.4.2010 13:10:36
Anoniman
IZVORNA PORUKA: vjestica
Umjetnicka slika!
e ovo mi je palo na pamet, ali ne znam koja je primjeena s obzirom da je čovjek vjernik čula sam da nesmije biti slika sa licima, a kao što rekoh ja sam druge vjeroispovjesti, pa mi treba savjet, jer se bojim da ne pogriješim
mogul' ja nesto na ovo reci a da me se pogresno neshvati
dobra umjetnicka slika kosta "malo vise" od par 100-ja...dobra grafika se jos i nekako moze kupiti za 400-500 Km ali slika, tesko! mislim ako bas hoces vrjednu sliku...a i to ti je stvar ukusa...ono sto se tebi svidja ne mora se nuzno njemu svidjeti...i da u islamu su zabranjeni prikazi figura
RE: Sta pokloniti doktoru poslije poroda? 6.4.2010 13:14:38
vjestica
hvala puno na savjetima znam da su slike i grafike jako skupe, ali ja to mogu dobiti za dž, pa mi je zato to dobra opcija samo da znam šta dolazi u obzir, s obzirom da je čovjek vjernik
RE: Sta pokloniti doktoru poslije poroda? 6.4.2010 13:15:17
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: dadada
Umjetnicka slika!
e ovo mi je palo na pamet, ali ne znam koja je primjeena s obzirom da je čovjek vjernik čula sam da nesmije biti slika sa licima, a kao što rekoh ja sam druge vjeroispovjesti, pa mi treba savjet, jer se bojim da ne pogriješim
mogul' ja nesto na ovo reci a da me se pogresno neshvati
dobra umjetnicka slika kosta "malo vise" od par 100-ja...dobra grafika se jos i nekako moze kupiti za 400-500 Km ali slika, tesko! mislim ako bas hoces vrjednu sliku...a i to ti je stvar ukusa...ono sto se tebi svidja ne mora se nuzno njemu svidjeti...i da u islamu su zabranjeni prikazi figura
Slazem se ne pitah ja za budjet vjestice... Iako po mom licnom iskustvu ( skromi kolekcionar umjetnickih slika, ako se tako mogu nazvati), one zaista jesu skupe i vrijedne, ali eto ako te zanima par akademskih slikara koji prodaju svoja djela malo povoljnije, posalji mi pp.
RE: Sta pokloniti doktoru poslije poroda? 6.4.2010 13:16:43
Skvo RR
hvala puno na savjetima znam da su slike i grafike jako skupe, ali ja to mogu dobiti za dž, pa mi je zato to dobra opcija samo da znam šta dolazi u obzir, s obzirom da je čovjek vjernik
Onda super!
RE: Sta pokloniti doktoru poslije poroda? 6.4.2010 13:18:00
Hanady RR
meni je vrlo efektan i vrlo pristojan pklon i cjenom i stilom tzv. bosanski prozor ja bih to...znam da dr. godinjak voli ovaj bosanski stil pa eto proguglaj po nazivu ''bosanski porzor'' i naći ćeš super gift shop imaš i cijene i način kupovine.
a lehva pa nisma baš sigurna pored toliko drugih stavri ja na ''tvom'' mjestu nebih se tim poklonom bavila. ali eto svako ima svoj stil.
RE: Sta pokloniti doktoru poslije poroda? 6.4.2010 13:22:15
Anoniman
A onda kao sto ti je skvo vec rekla...mrtva priroda,vedute,pejzazi,marine,...(mislim da su u islamu dozvoljeni prikazi zivotinja)
RE: Sta pokloniti doktoru poslije poroda? 6.4.2010 13:29:17
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: dadada
A onda kao sto ti je skvo vec rekla...mrtva priroda,vedute,pejzazi,marine,...(mislim da su u islamu dozvoljeni prikazi zivotinja)
ne ništa sa očima ni ljudi ni životinje osebno ne ribe sa očima
RE: Sta pokloniti doktoru poslije poroda? 6.4.2010 13:33:00
vjestica
hvala puno na savjetima biće onda vjerovatno neka slika ili grafika, levhu se ipak ne smijem usuditi da kupim, nisam dovoljno upoznata s tim, niti znam značenje
RE: Sta pokloniti doktoru poslije poroda? 6.4.2010 13:35:35
aya
IZVORNA PORUKA: Hanady
meni je vrlo efektan i vrlo pristojan pklon i cjenom i stilom tzv. bosanski prozor ja bih to...znam da dr. godinjak voli ovaj bosanski stil pa eto proguglaj po nazivu ''bosanski porzor'' i naći ćeš super gift shop imaš i cijene i način kupovine.
a lehva pa nisma baš sigurna pored toliko drugih stavri ja na ''tvom'' mjestu nebih se tim poklonom bavila. ali eto svako ima svoj stil.
A gdje se moze kupiti lehva u Sarajevu i koliko se krecu cijene, ako neko zna?
RE: Sta pokloniti doktoru poslije poroda? 6.4.2010 13:39:30
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: aya
IZVORNA PORUKA: Hanady
A gdje se moze kupiti lehva u Sarajevu i koliko se krecu cijene, ako neko zna?
ja sam kupovala kao bajramske poklone lehve koje rade momci iz terapijske zajednice kod sulejmana Bugarija. u BKC su imali izložene a imala sam i broj jednom čovjeka koji se bavi i kaligrafijom i web site istog tamo sam uzela mami divnog pauna lehvu...to je zaista remek djelo. e sad kad bih se sjetila gdje je broj i koji je site...možda i uspijem pa ti postavim link
RE: Sta pokloniti doktoru poslije poroda? 6.4.2010 13:49:49
sarayka
Sorry žene kaze se LEVHA a ne Lehva , isto kao sto je TeVhid a ne TeHvid Morala sam bez ljutnje
RE: Sta pokloniti doktoru poslije poroda? 6.4.2010 13:53:41
Mirkica
i ja sam protiv svake vrste mita stvarno , ali poklon iz znaka zahvalnosti zatso da ne , posebnoo npr. vjestica koja se eto borila toliko dugo da ostane trudna i sve to uz pomoc nejnog doktora znak zahvalnost da mito ne , ili ja koja sam imala lose iskustvo i sada nasla sma DOktoricu koja se jako brine o meni , zenu koja je nad mojom pricom zaplakala koja mi je rekla da ce uraditi sve sto je u nejnoj moci da bude sve kako treba nekkao sam kontala kad dodje taj dan poslati u njenu ordinaciju buket ruza i kartu zahvalnosti , jer da joj kupujem parfeme (preintimno i ovdje zvuclao bih nenormalno ) ali kartu sa zahvalnicom sto je bila uze mene cijelo vrijeme i buket ruza to je ok i u granicama normalnosti.