Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Vještice ne očekujemo u aprilu 18.4.2010 22:09:07
mila132
moja stigla 16.04.posto sam sad na klomifenu i spremam se za 3 inseminaciju da se prijavim da prokletnicu necekam 16.05nadam se da ce me zaobici u narednih9 meseci.
RE: Vještice ne očekujemo u aprilu 20.4.2010 11:57:50
marinela255
Hvala nadam se73,hvala mila132....Glavu gore,budite hrabre i nikad,nikad ne gubite nadu. će doći kad se najmanje nadate. Ja sam već dogovorila umjetnu,prestala misliti na to i iznenadilo me. Samo naprijed drage moje...U mislima sam sa svima vama...
RE: Vještice ne očekujemo u aprilu 22.5.2010 10:57:11
ica1989
Evo da Vam kazem da sam ja jos jedna koja nije dobila u tom mesecu aprilu.. :-))) Zadnja menstruacija mi je bila 27-og marta, a u aprilu to nisam docekala... Napkon, posle dve godine truda, uspeli smo ono sto smo toliko zeleli.... Kad se samo setim koliko sam svrljala po Vasim forumima i citala svakojake teme, posebno o znakovima trudnoce, i uvek sam umisljala da ipak u sebi nosim jednog malog andjela, iako se to do marta ove godine nije desilo...