Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Vještice ne očekujemo u aprilu 12.4.2010 19:35:32
marinela255
drage moje... Svakodnevno sam čitala šta ste pisale,pronalazila svoje simptome u vašima ..Malo sam pisala...Više čitala.
Hvala vam ... Želim vam reći da sam večeras ugledala svoj nakon 6 godina braka.Desilo se,zatrudnila sam prirodnim putem.Ogromna je moja priča i neću je sada ovdje pisati ,nije ni mjesto ni vrijeme... Volim vas sve i zelim od sveg srca da dozivite ovakvu radost.
RE: Vještice ne očekujemo u aprilu 12.4.2010 19:58:33
ena0002
Nadam se zao mi je Marinela iskrene cestitke ......nakon sest godina pa to je super vijest ....svakako nam ispricaj svoju pricu, nama trudilicama daje snage za dalje
RE: Vještice ne očekujemo u aprilu 12.4.2010 20:26:10
mina minka
marinela 255 cestitam ipak 6 god je dug period zelim ti svu srecu i zdravu trodnocu. ako imas vremena volla bih cuti tvoju pricu i kakve ste probleme imali
RE: Vještice ne očekujemo u aprilu 12.4.2010 20:36:48
marinela255
Hvala Ena,hvala nina minka. Ispričat ću ja svoju priču samo dok malo dođem sebi.Plašim se radovati još. Nadam se da će sve bit u redu .Mislila sam da nikad neću ugledat taj PLUS