Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Vještice ne očekujemo u aprilu 1.4.2010 15:03:23
AMELIC
Drage moje trudilice, ja sam napokon svoj ugledala...morala sam s vama podijeliti, jer ste bile veeeelika podrška u ovoj mojoj borbi za Svim trudilicama želim da budu sretne i da još u aprilu ugledaju svoj
RE: Vještice ne očekujemo u aprilu 1.4.2010 17:05:39
sarayka
Bas mi me obradovala naježila sam se sva Boga mi Čestitam ti nek bude hairli sve od prvog do zadnjeg dana trudnoce Vjerujem da si presretna, uživaj
< Poruku je uredio malena27 RR -- 30.4.2010 13:33:36 >
RE: Vještice ne očekujemo u aprilu 1.4.2010 21:13:47
pdada
cure je sam odavno pripisala se na ovaj forum ali vise sam citala nego pisala.ja treba da dobijem za tri dana,a vec iduci mjesec idem opet sa klomifenom,i vracam se u igru,bila sam prije 15 dana na operaciji,mislili da je polip maternica ,kad nije bila mi pregradjena maternica i radili mi i laparaskopiju da vide prohodnost jajovoda,to je ok,srecom,zelim vam svako dobro,i mnogo u ovom mjesecu
RE: Vještice ne očekujemo u aprilu 6.4.2010 20:48:39
boogy woogy
Cestitam Amelic!! Evo i ja da se prijavim da cekam od 02.04. ali jos je nema Jutros sam uradila test i bio je negativan ali moje iskustvo sa prvom trudnocom mi kaze da to nemora nista znaciti pa cu sacekati jos koji dan i ponoviti test i posjetiti ginica. Drzite mi fige.