anidla -> RE: Karijera i/ili maj�instvo ? (26.2.2012 15:02:21)
|
IZVORNA PORUKA: veeseelaa IZVORNA PORUKA: anidla IZVORNA PORUKA: veeseelaa Citam nekom je strasno (a vidim i tebi user posted image ) da neko radi vikendom.... pa mislim i radni dan mi je strašan a ne rad i vikendom, i ovako gledam i računam kad će koji praznik da bi bila s porodicom na to sam mislila, al sad da mi uvedu radnu subotu npr šta bi, radila bi, nema druge al bila bi tužna do bola S vremenom se covjek navikne, ustvari meni u mom slucaju i iskustvu nije trebalo nikakvo vrijeme, samo posloziti u glavi neke stvari i izvuci iz toga ono sto je pozitivno. ma znam al kažem da je šteta i grehota jednoj majci oduzeti vikend, mislim tada ni vrtići ne rade..... i šta da majke rade s djecom? mislim došao je užasan vakat [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Ako ja necu, ima ko hoce, s djecom ili bez djece da radi subotu. Slazem se da je ruzno vrijeme doslo. A sta cemo s djecom? Snalazimo se. U vrijeme kad sam ja bila beba, moj tata je bio dugo u vojsci, mama se brinula i o meni i bratu, a radila je svaki dan 8 sati i subotom je znala kuci, a nas je slala kod majke. Meni nista ne fali, ni mom bratu. Samo moja mama zna kako je sve stizala, a ja kazem da je uspjela!
|
|
|
|