Lalana -> RE: Koliko cesto idete na informacije (20.3.2010 21:30:05)
|
Jos uvijek ne mogu pisati licno iskustvo oko odlaska na informacije, jer su mi djecica mala[sm=smiley1.gif] ali cu vam prenijeti iskustvo koje su moji roditelji na meni sprovodili. Uvijek sam bila odlican đak, i nisam pravila nikakve belaje i ispade, ali se sjecam da mi je otac dolazio veoma cesto na informacije, raredne starjesine su mu govorile da nema potrebe, ali on je se mnogo bojao za mene, posebno u periodu puberteta, i okolini i vremenu u kojem nazalost ima svega i svasta. To mi je tada veoma smetalo, jer me raja znala ismijavati[sm=zmeden.gif], kao zasto mi je babo detektiv[sm=zmeden.gif] ali sada sam presretna sto je tako postupao, jednostavno covjeku nije bilo mrsko otici, popricati o meni, a i onako sa razrednikom, dok zapravo ta raja koja me provocirala, iako su bili odlicni ucenici, pravili su odredjene probleme. Dakle, ja isto smatram da treba s vremena na vrijeme obici svoje dijete, cisto informativno, a i vjerujem da to nastavnicima bude veoma drago, kada vide da roditelj brine za svoje dijete.
|
|
|
|