sanjarka -> RE: Privikavanje na vrtic (12.5.2009 13:00:56)
|
Hvala na odgovorima. Evo, ako mogu poblize opisati njegovo ponasanje. On reaguje (povraca) samo ujutro prije vrtica, kuci ili nekad i u vrticu prije nego se ja i on rastanemo. Poslije je sasvim ok, to mi kaze i on i uciteljica a i teta koja ga cuva pa dodje po njega u 12 sati (jer je on samo pola dnevnog boravka u vrticu). Cesto pozitivno prica o vrticu, da se nesto super igrao ili nesto naucio, a nekad se desi i da mi isprica da se posvadjao sa nekim, sto je rijedje. Mislim da je to sto radi samo momenat rastavljanja samnom, ili previse razmislja prije samog odlaska pa sebi napravi nervozu. Pricala sam sa uciteljicama, ni one ne znaju sto se tako ponasa jer je stvarno dobar u vrticu i zadovoljne su sa njim. Iduce godine ce krenuti u skolu i ako ga sada ispisem iz vrtica, veci sok ce mu biti kad podje u skolu, a mozda ce mi iste stvari raditi i pred skolsku nastavu. Stvarno ne znam kako da mu pristupim, jer cim pokusavam da cackam sta je to sto ne voli, on se povlaci i nema nacina da ga nagovorim da prica, ili pocne nesto lagati samo da me "skine"[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
|
|
|
|