Amelaa RR -> RE: mesna dijeta (3.4.2010 15:35:46)
|
IZVORNA PORUKA: jana mk Pozdrav svima , evo i ja da se javim na ovaj forum imam i ja problem s viskom kg pa sam 2 meseca drzala onu dijetu mesnu , rezultata je bilo i to bas odlicni smrsala sam stvarno kolko sam htela, ali sam tako naskodila zdravlju strasno 2 puta sam se u sred noci budila u krvi , krv mi tekao iz nosa stalno i prekinula sam je dr mi savetovao da nije zdrava sto sam i sama uvidela nikad vise necu tu dijedu da drzim, sad trenutno sam mesec dana na jednoj dijeti po knigi uopste nije rigorozna i strasno sam zadovoljna od sutra pocinjem drugi mesec, svi koji su me videli rekli su mi da sam stvarno dosta smrsala.....Pusa svimaaaa Hej draga Jana, dobro nam dosla na forum... i naravno hvala na tvom komentaru na ovoj temi, mislim da je svako ko god je drzao mesnu-atkins dijetu uspio smrsati, ali isto tako narusiti zdravlju. Jesi li ti uzimala neki nadomjestak vitamina u vidu tableta? Ja nisam pa sam imala problema kao i ti. Nadam se da ce nase forumasice doci do svog cilja, kako god podrske nikad dosta...
|
|
|
|