M kao Mama -> Dus tabani/ravni tabani kod djece (9.3.2010 13:48:56)
|
Ja sam neki dan gledajući Lajline tabane posumnjala da su joj ravni, iako su njenje prve cipelice, pa evo sve do danas isključivo sa anatomskim ulošcima, tako i pokučnice, jedino patike nemaju uložak, jer kod njih ni ne prave, ali ovo ostalo sve ima uložak. Odvela sam je pedijatrici, ona mi kaže da jesu tabani ravni i uputi nas ortopedu. bile smo neki dan na Koševu i " pregledao " je dr. On kaže da su tabani uredni, mada meni se čini da on nju nije dobro pregledao. Naime, mene zanimaju iskustva ostalih mama, ako ih ima, a vjerujem da ih ima, pa da mi pobliže opišete kako su izgledati ti pregledi kod Vaše djece. Naime, kada smo došli gore ( i to preko veze) s ovim dr. kod kojeg smo upućeni radi još jedna dr. koja je specijalizant. Čim sam ja Lajlu skinula, ona kaže jesu li ovo ravni tabani. Dr. je rekao Lajli da prošeta, ona je napravila 5 koraka, i kaže, ma super, kontrola za godinu dana, vidimo se i ode. Ja ostala skamenjena. Onda mi je ta spec. napisala nalaz i ispratila me preko vrata. Ja nešto mislim da ovaj dr, nije obratio dovoljno pažnje.
|
|
|
|