aazra -> RE: Stramplice (8.3.2010 0:15:20)
|
IZVORNA PORUKA: malena_t enisa_sara na temi "ukopan/skriven penis" "preporuka Skake je da se dijete drži naredna 2 mj. golo, bez pelene, bodija, štrampli u dubku kako bi sila zemljine teže odradila svoje i penis potisnula iz tkiva u kojem se sada nalazi k van. Njegovo mišljenje je da je uzrok tzv. ukopanog penisa stezanje istog odnosno da pelena, bodi, štrample, pa i hodalica vrše pritisak na penis te ga potiskuju u tkivo iznad." Ja ne mogu vjerovati da čovjek poput Skake lupa takve gluposti tipa bez bodija u dubku, kako bi "zemljina teza" povukla penis prema dole...[sm=smiley35.gif][sm=smiley29.gif] AKO JE TO ISTINA, JA NA TO NEMAM NIKAKV KOMENTAR BAŠ NIKAKAV - AKO JE TO ISTINA ONDA MI JE ZAISTA DRAGO ŠTO NIJE OSUNETIO MOJE DIJETE...NA STRANU I BODI I ŠTRAMPLICE, ALI DA SAVJETUJE MAJKE DA STAVLJAJU DIJETE U DUBAK ( a zna se koliko je dubak štetan) DA SILA ZEMLJINE TEZE POVUCE PENIS, JE ZAISTA VAN SVAKOG KOMENTARA. To ne bi očekivala ni od svog rahmetli dede koji je bio rođen 1909. godine i umro u poznoj starosti u devedesetoj godini!!!Za njega sam bar znala da nije u toku s vremenom i neke stvari mogla sam mu "progledati kroz prste" ali mislim da ni on da je sada ziv ne bi izvalio ovakvu nebulozu[sm=smiley5.gif][sm=smiley29.gif][sm=smiley2.gif]
|
|
|
|