Hanady RR -> RE: Digitalni aparat (13.7.2010 13:20:25)
|
prenos postova sa danom 13.07.2010.godine IZVORNA PORUKA: pocahontas evo mene padobranca na ovoj temi ne znam na kojoj temi da pisem, ali mi fakat treba pomoc..naime, kupih foto aparat sony od nekakvih 10mp, 3x DCS S 930, štimala i štimala razne opcije, uglavnom, nekad slike ok, uglavnom mi mutne, narandzaste--ocajna sam :((((((((( sta da nastimam, pomagajte ljudi :(((((((((( joj lijepi moj FUJI aprat sto mi ga muz razbi (ispao mu )..lijepo opalim auto opciju i mirna Bosna....niakd ga prezaliti necu...osim ako mi neko ne pomogne oko ovog sonyja....thanx IZVORNA PORUKA: amela2208 pocahontas odnesi u neku fotografsku radnju i nek ti nastimaju oni... İ ujedno ce ti pokazati kako se sta podesava IZVORNA PORUKA: dadada IZVORNA PORUKA: pocahontas evo mene padobranca na ovoj temi ne znam na kojoj temi da pisem, ali mi fakat treba pomoc..naime, kupih foto aparat sony od nekakvih 10mp, 3x DCS S 930, štimala i štimala razne opcije, uglavnom, nekad slike ok, uglavnom mi mutne, narandzaste--ocajna sam :((((((((( sta da nastimam, pomagajte ljudi :(((((((((( joj lijepi moj FUJI aprat sto mi ga muz razbi (ispao mu )..lijepo opalim auto opciju i mirna Bosna....niakd ga prezaliti necu...osim ako mi neko ne pomogne oko ovog sonyja....thanx ima nesto...dodje uz sve spravice...kazu da se zove uputstvo IZVORNA PORUKA: tajra Pocahontas, daj nam sliku tog modela, imas na njihovoj stranici sve... Ja imam isto Sony i desno od displeja je krug na kojem se namijestaju opcije (noc, sunce, snijeg,...), ali ima i opcija auto (to je nacrtan zeleni fotoaparat)... Pitaj i stavi sliku na temi:Potreban mi je savjet, hitno... Tu temu mnogi citaju... IZVORNA PORUKA: pocahontas IZVORNA PORUKA: dadada IZVORNA PORUKA: pocahontas evo mene padobranca na ovoj temi ne znam na kojoj temi da pisem, ali mi fakat treba pomoc..naime, kupih foto aparat sony od nekakvih 10mp, 3x DCS S 930, štimala i štimala razne opcije, uglavnom, nekad slike ok, uglavnom mi mutne, narandzaste--ocajna sam :((((((((( sta da nastimam, pomagajte ljudi :(((((((((( joj lijepi moj FUJI aprat sto mi ga muz razbi (ispao mu )..lijepo opalim auto opciju i mirna Bosna....niakd ga prezaliti necu...osim ako mi neko ne pomogne oko ovog sonyja....thanx ima nesto...dodje uz sve spravice...kazu da se zove uputstvo ma cuj molim te ....sve mi je to jasno, ali ne mogu da vjerujem da su slike ovako lose...kako god okrenem, koju god opciju, nije mi to-to.... nego, imam sansu mozda da zamijenim, sta kazete na canon? valjda je bolji e ovaj put ima da ga isprobam u radnji ... IZVORNA PORUKA: dadada daj fakat koji je to sony...daj nam sliku...i ja imam sony.... pravo dobar aparat
|
|
|
|