veda -> RE: Crvenilo na vanjskom dijelu spolnog organa (26.4.2010 8:56:35)
|
J cu ti napisati svoje iskustvo i ono sto je meni pomoglo.Dosta dugo sam imala takvih problema ili vag.iscjedak,ili crvenilo na vanjskom dijelu.Sve me do ludila dovodilo.Takodjer prilikom seksualnog odnosa ponekad sam bila nedovoljno vlazna pa kasnije kada mokrim peklo me,jer sam iritirala.Uglavnom,da ne duzim-sto se tice ulozaka i oni su jako bitni.Ja koristim naturellu,nisu od onih plasticnih.Isto tako ,svaki dan stavljam dnevne uloske carefree koje mjenjam 2-3 puta dnevno.A ujutro kada se tusiram koristim hygieia gel za intimno pranje.Od svih vag.tableta jedino mi je neo penotran pomagao jer kada sam koristila druge nakon par dana iscjedak mi se vracao.I tako-stalno u krug.Jednom u 2 mjeseca,i to kada mi prestane menstruacija isperem vaginu vag.irigatorom multi-gyn,u koji se rastvori sumeca tbl.multi-gyn.Ne valja ni cesto ovo koristiti jer narusava vaginalnu floru,zato ja 1 u dva mjeseca.To mi je pomoglo sto se tice iscjedka,a sto se tice crvenila na vanjskom djelu-isto sam mazala multi-gyn gelom koji se namaze i izvana i stavi aplikatorom unutra.Ono sto koristim vec 4 mjeseca su lactogyn kapsule za poboljsanje vag.flore. I ono sto sam napisala kada sam nedovoljno vlazna prilikom seks.odnosa namazem se gynaicol gelom,bez boje je i mirisa.Hvala bogu,ne sjecam se kada sam zadnji put imala ovakvih problema,sada je sve ok,ima oko godina dana.Ja se ovoga pridrzavam i kod mene je sve ok.Bila sam opsirna ali valjda cu jos nekome pomoci.
|
|
|
|